Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mostanában annyi válás van az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában annyi válás van az ismeretségi körömben,1-2 év házasság után.30-35 éves korosztály. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

2018. jún. 25. 11:22
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
55%
Fogalmam sincs. 1-2 év múltán még javában a rózsaszín ködben kellene úszni, nemhogy válni....
2018. jún. 25. 11:26
 2/30 anonim ***** válasza:
97%
Felelőtlenül házasodnak, amíg még tart a rózsaszín köd, nem éltek át még konfliktusokat, aztán jönnek a szürke hétköznapok, és borítják az egészet.
2018. jún. 25. 11:30
 3/30 anonim ***** válasza:
41%
Az én környezetmben is hasonló a helyzet. Egyik napról a másikra jelentik be az ismerősők. Az egyik legjobb barátom is most válik. Azt mondja, hogy nem is érti, mert olyan gyorsan történik. AZt látom, hogy az emberek nem akarnak dolgozni a kapcsolatukon, mert könnyebb újat kialakítani mint a régin dolgozni.
2018. jún. 25. 11:31
 4/30 anonim ***** válasza:
22%
mi 10 éve vagyunk házasok, de annyira eldurvult a dolog, hogy valszeg válás lesz...az oka pedig a szexhiány. Legalábbis a részemről. Nem cölibátust fogadtam, így nekem nem tetszik tovább a dolog.
2018. jún. 25. 11:31
 5/30 anonim ***** válasza:
76%
Én is boldogtalan vagyok mióta házas vagyok 1,5 éve, és egyáltalán nem érzem úgy hogy felelőtlenül kötöttem házasságot 8 év együttjárás után...
2018. jún. 25. 11:32
 6/30 A kérdező kommentje:
utolsó kettő, bővebb kifejtést szeretnék kérni!!
2018. jún. 25. 11:35
 7/30 anonim ***** válasza:
57%
Bővebben? amióta meglett a gyerek azóta csökkent a szex mennyisége. Eleinte még volt heti 1-2, aztán már csak 1, utána már 2 hetente 1, jelenleg úgy állunk, hogy könyörögnöm kell kéthavonta 1-ért. Na de nekem elég. Segítek itthon amiben tudok, tisztességesen dolgozom az elmúlt 10 évben, nem iszok, nem dohányzom. Nem vagyok tökéletes, de istenem ki az. Neki jobban számít a lakás fényesre nyalása, a shoppingolás, a porszívózás, vagy akármi más. Na hát akkor legyen. De nélkülem. Nekem olyan nő nem kell aki többet markolássza a porszívócsövet, mint a f***am.
2018. jún. 25. 11:41
 8/30 anonim ***** válasza:
92%
30 felett, már ki van alakulva egy életforma, sokkal nehezebb kapcsolatba összecsiszolódni. Együtt élve, kiderül, a másik mennyi apróságot másként lát csinál. Fiatalabb korban sokkal könnyebben megy. Húszas éveimbe, csak bedobtam a hűtőbe ami oda való. Szennyes csak úgy valahová. Ezer ilyen apróság és harmincas éveimre, kialakult minden. Jön egy másik, teljesen más szokásokkal, értékrenddel és borul minden. Mind külön külön, piti dolognak tűnik, de egyben rombolja az egész kapcsolatot.
2018. jún. 25. 11:48
 9/30 anonim ***** válasza:
68%

Mióta házasok vagyunk, a férjem nem figyel eléggé rám/ránk. Szerintem azt hiszi hogy azért mert elvett, a szex neki mostmár automatikusan jár. Nem törődik velem úgy mint az előtt. Nem olyan kedves, megértő. Nincs már bók, vagy meglepi virág pl. Nem fontos neki, ha egy egész hónapon keresztül nem volt olyan hétvége hogy kettesben legyünk. Magától eszébe se jut higy kettesben nyarljunk, keresni kell valakiket még hogy olcsóbb legyen.

Egyébként üzenem annak akinek a nője a porszívó csövet markolássza a férje farka helyett, hogy merítsen megoldást az írásomból, és próbáljon meg ő is valami pluszt bele vinni a házasságba, és ne csak tespedjen otthon az ágyon arra várva hogy az asszony majd a semmiből rá veti magát.

Azért, mert bizony annak akinek a saját kielégülése fontosabb mint én, aki nem foglalkozik a gyerekével sem, és rám hárít minden otthoni teendőt, nulla figyelmesség mellett, az ne várja hogy majd önként és dalolva automatikusan szét teszem neki a lábam.

2018. jún. 25. 11:50
 10/30 anonim ***** válasza:
33%

Időpont ma 11:50

Én meg üzenem annak az anyukának, hogy amíg én otthon segítek, kinyitom az ajtót előre, tisztességesen dolgozom, hazaadom az összes pénzem, továbbá takarítom a nejem autóját, addig hadd igényeljek már heti 1szexet és márpedig automatikusan járjon már a lábszétrakás. Ja, hogy az legyen automatikus, hogy én segítsek mindenben, még főzni is, pedig béna vagyok hozzá, de vissza ne várjam a szexet. Érdekes. Volt itt jó pár alkalom, amikor lepasszoltuk a gyereket hétvégére, erre a nejem mit kezd? Neki áll takarítani, meg elmentünk a boltba (tehát nem egyedül ment!), este meg elmegy aludni. Na már bocs.

2018. jún. 25. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!