Vajon velem van a baj, hogy ha 26 éves fiú létemre nagyon idegesítenek a gyerekek? A fiatalság a tizen-huszon-harminc éves korosztály, hogy gondolkozik akarnak e családot?
Én 20 évesen férjhez mentem, van olyan barátnőm, aki 30 körül sem érzi azt, hogy ez neki való lenne. Én az esküvő után babát is szerettem volna egyből. Sajnos várni kellett rá éveket, de amikor összejött, még mindig volt barátnőm, aki felhúzta a szemöldökét, hogy máris, ilyen fiatalon (26), minek? A férjem barátainál ugyanez. Ő idősebb nálam 11 évvel, de van, aki még mindig csak csajozgat, van akinek meg 14-15 éves gyerekei vannak 37 évesen.
Szóval teljesen változó, hogy ki, hogyan áll hozzá ezekhez a dolgokhoz, ki, mire vágyik. Lehet, hogy neked sosem lesz családod, de olyan karriert építesz, hogy mindenki tátott szájjal fog bámulni rád. Nekem meg pl tök feleslegesnek tűnik a diplomám, mert szeretnék egy rakás gyereket, és amíg megtehetjük, itthon leszek velük.
Páromat 24 évesen még idegesitettek a gyerekek sosem akart, aztan most 28 , 1 evig probalkoztunk es jobban varja mint barki mas sztem.:) 27 evesen jott ra a vágy
Én nem akartam sosem vagy csak 30 korul es amúgy 22 vagyok, csak megkellett talalnom akivel eltudom kepzelni.
Masok gyerekei sokszor engem is idegesitenek. De a sajat TELJESEN más😊 nembaj ha igy erzel
En 23evesen ferjhez mentem, 24 leszek mire megerkezik a kisbabánk. Hazassag utani 3-dik honapban fogant. Mi nagy csaladot szeretnenk.
A noverem 27 eves, es 28lesz mire osszehazasodnak es csak utana a babo. Neki kellett tobb ido, hogy kiszorakozhassa magat. :)
Hát ha te 26 évesen még fiúnak tartod magad, akkor valóban ne akarj családot alapítani.
Majd idővel megérsz rá, vagy nem. Ezt nem lehet előre tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!