Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vajon velem van a baj, hogy...

Vajon velem van a baj, hogy ha 26 éves fiú létemre nagyon idegesítenek a gyerekek? A fiatalság a tizen-huszon-harminc éves korosztály, hogy gondolkozik akarnak e családot?

Figyelt kérdés
Én tizenéves korom óta tudom,hogy nekem nem való és nem is vágyom családra kisgyerekre vagy többre. Vajon a tizen-huszon-harminc-as korosztály ,hogyan gondolkozik vágynak rá ? Akarnak e családot alapítani ? Az életünk célja lenne,hogy idővel családot alapítsunk és házasodjunk szaporodjunk ?

2017. aug. 21. 12:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Hallottad már, hogy nem vagyunk egyformák?
2017. aug. 21. 12:49
 2/18 anonim ***** válasza:
59%

Én 20 évesen férjhez mentem, van olyan barátnőm, aki 30 körül sem érzi azt, hogy ez neki való lenne. Én az esküvő után babát is szerettem volna egyből. Sajnos várni kellett rá éveket, de amikor összejött, még mindig volt barátnőm, aki felhúzta a szemöldökét, hogy máris, ilyen fiatalon (26), minek? A férjem barátainál ugyanez. Ő idősebb nálam 11 évvel, de van, aki még mindig csak csajozgat, van akinek meg 14-15 éves gyerekei vannak 37 évesen.

Szóval teljesen változó, hogy ki, hogyan áll hozzá ezekhez a dolgokhoz, ki, mire vágyik. Lehet, hogy neked sosem lesz családod, de olyan karriert építesz, hogy mindenki tátott szájjal fog bámulni rád. Nekem meg pl tök feleslegesnek tűnik a diplomám, mert szeretnék egy rakás gyereket, és amíg megtehetjük, itthon leszek velük.

2017. aug. 21. 13:22
 3/18 anonim ***** válasza:
20%

Páromat 24 évesen még idegesitettek a gyerekek sosem akart, aztan most 28 , 1 evig probalkoztunk es jobban varja mint barki mas sztem.:) 27 evesen jott ra a vágy

Én nem akartam sosem vagy csak 30 korul es amúgy 22 vagyok, csak megkellett talalnom akivel eltudom kepzelni.

Masok gyerekei sokszor engem is idegesitenek. De a sajat TELJESEN más😊 nembaj ha igy erzel

2017. aug. 21. 13:25
 4/18 anonim ***** válasza:
28%

En 23evesen ferjhez mentem, 24 leszek mire megerkezik a kisbabánk. Hazassag utani 3-dik honapban fogant. Mi nagy csaladot szeretnenk.

A noverem 27 eves, es 28lesz mire osszehazasodnak es csak utana a babo. Neki kellett tobb ido, hogy kiszorakozhassa magat. :)

2017. aug. 21. 13:40
 5/18 anonim ***** válasza:
62%

Hát ha te 26 évesen még fiúnak tartod magad, akkor valóban ne akarj családot alapítani.

Majd idővel megérsz rá, vagy nem. Ezt nem lehet előre tudni.

2017. aug. 21. 13:41
 6/18 A kérdező kommentje:
óóó ,de nagy baj,hogy nem férfit mondtam :D Hím ? Megfelel így ? Kan ? Ezen ne vitatkozzunk,hogy minek írtam.
2017. aug. 21. 13:51
 7/18 A kérdező kommentje:
Azt azért tisztázzuk,hogy én nem szórakozom én az a visszafogodtabb fajta vagyok. Ha nagy ritkán elmegyek valahová nem iszok alkoholt nem szeretem a szeszt nem szeretek berúgni . Nem szoktam csajozni sem ! megvagyok egymagam aztán ennyi:)
2017. aug. 21. 13:54
 8/18 A kérdező kommentje:
A kis ovisok meg főleg kiakasztanak: hisztiznek,sírnak,ordítanak hülyék szegények úgy érzem néha,hogy fogyatékosok is plusszban. Persze biztos én is voltam ilyen ,de nem érzem úgy,hogy nekem ez kell. Néha azt érzem,hogy ha meglátok egy fiatal párt babakocsival,hogy ezt a két csődtömeget mi fog rájuk várni ha ovis korszak jön. Aztán a másik meg,hogy ha meglátok ilyen párt akkor azt mondom,hogy ők nagyon normálisak én ilyen sosem leszek :D Szóval nehéz elmesélni ,hogy mit érzek.
2017. aug. 21. 14:00
 9/18 anonim ***** válasza:
89%
Ha barátnőt sem szeretnél, akkor érthető, hogy gyerekre sem vágysz.
2017. aug. 21. 15:05
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez embertől függ. Nem hiszem, hogy a mi generációnk lenne gyerekellenesebb alapból, hanem a mi korunkban már nem raknak stigmát arra, akinek nincs gyereke vagy nem akar... sztem ha 50 évvel ezelőtt is ugyanígy állt volna hozzá a társadalom, kevesebben vállaltak volna gyereket. Mindig is voltak olyanok, akik nem jó szülő-alapanyagok és/vagy nem érzik magukban az ösztönt, és vannak, akik igen. Én speciel most még nem, és nem tudom, hogy valaha fogok-e... mondjuk engem effektíve nem idegesítenek, de nem is tudom velük megtalálni a hangot, plusz türelmetlen lennék, ha visítoznak.
2017. aug. 21. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!