Hány éves korig szokás bulizni, kertipartikra járni, ilyeneket szervezni?
Nézd még nem vagyok közel sem annyi éves mint te, én a 30 as éveim elejét taposom jelenleg. Én 25 éves koromig éltem ki magam. 20 évesen kezdtem igazán bulizni, nekem ez az 5 év így elég volt. Most is bulizgatok, de már a családdal meg a szűk baráti társasággal. Kollégáimmal akikkel nagyon jóba vagyok akkor a régi jó barátaimat szoktam még elhívni.
Én még rendszeresen tartok ilyen kerti bulikat, amikor van rá lehetőségem és ráérek, de az már inkább családi mit haveri.
Persze a jó barátaimmal is szoktunk sörözgetni akár itthon közbe mellettünk rotyog a bográcsba a gulyás vagy grillezünk, tehát ennyi van, de már közel sem az amit 20 on évesen csináltam. 25 éves voltam amikor megszületett a kislányom, 26 évesen nősültem meg papíron, és azóta már a családias életem élem.
Viszont apám már elvált anyámtól még elég régen, és ő most lesz szeptemberbe 60 éves, és ő már rég visszatért az ilyen bulizós korszakba, persze nem issza magát talaj részegre, ő sosem volt olyan szerencsére, de mindig rendez valami bulit ha úgy alakul neki, vagy kocsmáznak, vagy az egyik munkatársánál sütögetnek és söröznek. De például a 67 éves szomszédom az állandóan bulizik, nyugdíjas, elég jó nyugdíjt kap, plusz még maszekol mellette, és minden nap szól a zene ami már idegesítő ugyan, de a házban legalább nem hallani, még nyitott ablaknál is elég halk szerencsére.
Szóval vannak ilyen időszakok amikor már a gyerekek felnőnek és kirepülnek a családi fészekből és akkor a szülők is vissza térnek a bulis időszakra.
Nagyapám az nagy party arc volt. Ő korán ment nyugdíjba mert rendőr volt. És emlékszem hogy gyerekkoromba még 15 évesen is amikor átmentünk már buli hangulat volt. Ő követte a divatot is, a szomszédjai a vele egy idősek meg totál kész voltak tőle.
Divatos ruhái voltak, modern zenéket hallgatott.
Emlékszem hogy a falu mellett ahol lakott egy disco nyílt még 2005 ben, elég igényes a hely, most 2 éve újították fel és azóta még jobb, de a nagyapám szinte mindig ott volt. Sőt még zenélt is a nyugodt pénteki napokon, igaz hogy egy szabadtéri kocsmában ami innen kicsit messzebb van, de ment oda szépen az elektromos zongorájával és nyomta a zenét a népnek és nem volt rá panasz, a sör pénze megvolt, a sofőrjének is tudott fizetni üzemanyag díjat. Szóval ő nagy mágus volt, de sajnos 3 éve lassan már 4 éve, már nincs köztünk.
Én bírtam őt, bár amikor már részeg volt akkor az idegeimre tudott menni.
Szóval nyugodtan csinálj ilyeneket, néha jó visszamenni tinibe.
Szvsz nem kortól függ: az unokanővéreim/unokabátyjáim most vannak úgy 40 környékén - a gyerekek már önállóak, így most tudnak kicsit bulizni. Hétvégente mindig elmennek valamelyikükhöz a társaságból, főzőcskélnek, eszetlenkednek, ilyesmi.
Ehhez csak megfelelő társaság kell, nem is költséges, legalábbis ha nem vesszük hogy mi mennyiségű alkoholt el tudnak takarítani különösebb feltűnés nélkül... :P
Bírom, ahogy egyesek eldöntik, hogy hát a kerti parti, az ennyi éves korig oké, DE a diszkó már csak annyi éves korig - könyörgöm, hol éltek ti, XIX. században?! Olyanok vagytok, mint a házsártos vénasszonyok!
Ha vannak olyan barátaid, kérdező, akikkel el tudsz menni bulizni, akiket meghívhatsz kerti partizni, hát rajta! Még hogy harminc fölött ciki a diszkó... Szerintem inkább az a ciki, hogy a szórakozóhelyeken annyi a tizenhat éves, hogy nem hülyén kell, hogy érezzék magukat az idősebbek - na meg az, hogy a magukat fiataloknak hívók bekategorizálják, hogy kinek hova meddig illik mennie, mintha begyöpösödött, vén majmok lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!