Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vajon velem van a baj, hogy...

Vajon velem van a baj, hogy ha 26 éves fiú létemre nagyon idegesítenek a gyerekek? A fiatalság a tizen-huszon-harminc éves korosztály, hogy gondolkozik akarnak e családot?

Figyelt kérdés
Én tizenéves korom óta tudom,hogy nekem nem való és nem is vágyom családra kisgyerekre vagy többre. Vajon a tizen-huszon-harminc-as korosztály ,hogyan gondolkozik vágynak rá ? Akarnak e családot alapítani ? Az életünk célja lenne,hogy idővel családot alapítsunk és házasodjunk szaporodjunk ?

2017. aug. 21. 12:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Én 27 èves nő vagyok, a férjem 36 éves, most várjuk az első babánkat. Nekünk is megoszlik ilyen téren a baráti társaságunk, van olyan barátnőm aki 30 alatt elképzelni sem tudná, hogy gyereke legyen, van olyan barátnőm aki nem is szeretne, mert nem érzi magát anya típusnak. A férjem barátai közül van akinek 40 évesen már 18-16 éves gyerekei vannak, van aki nem is szeretne, és van aki még 33-35 évesen is várna pár évet vele, pedig 6-7 éve èlettársi kapcsolatban van. Nem vagyunk egyformák, és nem, attól még mert gyermeket vàllaltunk, nem ez az èletem/életünk fő célja, hogy anya legyek, meg hogy szülők legyünk. Sajnos sokszor a gyereket vállalókat megbèlyegzik ezzel azok, mint a hozzád hasonlók kérdező, akik "nyomoroncot" meg "csődtömeget" látnak bennük/bennünk csak mert gyermekük van/lesz. Szerintem a fusztrációidat ne a gyerekes családokon, várandós nőkön, és gyerekeken éld ki. Rendben van, hogy antiszociális vagy, és szeretsz egyedül burokban ülni otthon, de nem hiszem, hogy a gyerekeken és a családosokon kellene kitöltened a saját nyomorod.
2017. aug. 21. 15:39
 12/18 A kérdező kommentje:
nyomornak nem érzem ezt kedves 11. Nem érzem magamat depressziósnak sem. Hétköznapi ember vagyok aki reggel kutyát sétáltat aztán elmegy dolgozni, esténként kimegy futni stb..... ! Részleteket nem írtam le pontosabban miből is áll a napom. Viszont amikor futni járok akkor ugye találkozok emberekkel párokkal. Most mit csináljak az ellen amit leírtam,hogy pozitívan és negatívan nézek a párokra családosokra ,de főleg negatívan. Kisgyerek elkezdi a lábamat ölelgetni amikor a padon ülök azért annyira nem harapok ,de mondom neki szépen,hogy aranyos vagy ,de ezt inkább ne ! Amikor nem ért rá többszöri felszólításra sem akkor a szülei viszik el onnan ez van. Amikor hiszti rohama van a kicsinek akkor attól hányingerem van nem tudom miért van ez nálam.
2017. aug. 21. 16:45
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
11-es vagyok. Ezzel nincs is baj kérdező, mert nem vagyunk egyformák, nem szeretheti mindenki a gyerekeket, ès nem is kell vállalnia mindenkinek! Nekem a stîlus nem tetszett egyedül, ahogyan ezt a kérdèsedben és az egyik hozzászólásodban prezentáltad. Lehet ezt máshogyan is, indulatkeltés, és mások fikázása nèlkül, azért mert nem úgy gondolkozik és érez ahogyan éppen te!
2017. aug. 21. 17:23
 14/18 anonim ***** válasza:

29 éves nő vagyok 2 kisgyerekkel (4.5 és 3) és baromira idegesítenek a gyerekek (a hisztik, a visítás stb...). Azóta idegesítenek mióta én magam is szültem, addig imádtam a gyerekeket. Persze a sajátjaimat szeretem de hamar eldurran az agyam, egyszerűen nem bírja a fejem a hangzavart.

Ha te nem akarsz gyereket és vagy családot hát isten bizony a te dolgod, senki nem fog megkövezni érte. Kár ezen agyalnod, rá is érsz még!

2017. aug. 22. 11:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Latom nem jon be neked ha vki koran szul😉😉
2017. aug. 22. 14:58
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem ítélek el senkit sem ,de ha az én véleményemre vagy kíváncsi akkor a korán szülést sem támogatom. Család ellenes vagyok ha nem esett volna le eddig mert annyira nem csipázom a családalapítás gondolatát.
2017. aug. 22. 16:39
 17/18 anonim ***** válasza:

O, engem az enyemek is sokszor idegesitenek. Neha rendesen sajnalom pl a buszon utazokat, akiknek hallgatniuk kell oket, mikor formaban vannak. De ez szerintem a legtobb szulovel igy van es termeszetesen imadom a gyerekeimet, az eletemet adnam ertuk, de azert hallom, latom, hogy milyenek tudnak lenni sokszor :)

Vekerdy, az egyik kedvencem is mindig mondja, hogy a gyerekek probara teszik a szulok idegeit. Es igaza van ;) De ezerszeresen is megeri, mert imadnivaloak <3

2017. aug. 25. 11:44
 18/18 anonim ***** válasza:
De ha te ugyse akarsz csaladot, akkor miert nem mindegy, h szereted-e a gyerekeket? Nem ertem a problemadat.
2017. aug. 25. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!