Vajon velem van a baj, hogy ha 26 éves fiú létemre nagyon idegesítenek a gyerekek? A fiatalság a tizen-huszon-harminc éves korosztály, hogy gondolkozik akarnak e családot?
29 éves nő vagyok 2 kisgyerekkel (4.5 és 3) és baromira idegesítenek a gyerekek (a hisztik, a visítás stb...). Azóta idegesítenek mióta én magam is szültem, addig imádtam a gyerekeket. Persze a sajátjaimat szeretem de hamar eldurran az agyam, egyszerűen nem bírja a fejem a hangzavart.
Ha te nem akarsz gyereket és vagy családot hát isten bizony a te dolgod, senki nem fog megkövezni érte. Kár ezen agyalnod, rá is érsz még!
O, engem az enyemek is sokszor idegesitenek. Neha rendesen sajnalom pl a buszon utazokat, akiknek hallgatniuk kell oket, mikor formaban vannak. De ez szerintem a legtobb szulovel igy van es termeszetesen imadom a gyerekeimet, az eletemet adnam ertuk, de azert hallom, latom, hogy milyenek tudnak lenni sokszor :)
Vekerdy, az egyik kedvencem is mindig mondja, hogy a gyerekek probara teszik a szulok idegeit. Es igaza van ;) De ezerszeresen is megeri, mert imadnivaloak <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!