Miért van az hogy egyre idősebben már nem csapjuk szét magunkat annyira?
Figyelt kérdés
Amikor még elsős voltam az volt hogy elmentunk inni es mindenaron szetcsaptuk magunkat talajrészegre. A tesomek, mar egyetemista volt ekkor is ok mar nem csinaltak olyan nagy bulikat, csak iszogatak es nem ertettem miert. Most harmadikos vagyok es mostanaban mi is csak sörözünk és kevesebbet iszunk, a mocsokrészegség aránya kb kevesebb mint felére csökkent a chilles iszogatasnak. Nem ertem miert nem gondolkodom meg nem figyelek arra hogy ne igyak sokat egyszeruen csak az este vegen mindig eszreveszem ezt2016. dec. 4. 21:00
1/5 anonim válasza:
Mert jó párszor voltunk piszokmásnaposak, és rájöttünk hogy az nagyon rossz érzés, és akkor következik be amikor nagyon berúgunk. Ráadásul kezdünk felnőni és nem tartjuk már akkora poénnak amikor a földön fetrengve rókázunk és mindenki rajtunk nevet. Esetleg kezdünk rájönni hogy a barátainkkal eltöltött idő ajándék, és jó ha nem csak fizikálisan vagyunk ott...
3/5 anonim válasza:
Én soha nem csináltam, akkor most én öregen születtem?
4/5 anonim válasza:
Jó esetben ahogy felnő az ember, úgy egyre több értelmes elfoglaltságot talál magának, és nem a piálás lesz az egyetlen szórakozása. Akinek ez nem sikerül, abból lesz alkoholista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!