Egy baratommal mindketten vagjuk magunkat, hogy fejezzuk be?
Figyelt kérdés
nem akarom hogy vagjon, en miatta befejeznem, az nekem eleg hogy leallitsam magam, de hogy akadalyozzam meg hogy o befejezze?2016. okt. 3. 14:21
1/9 anonim válasza:
De egyáltalán minek csinálnád? Annyi jobb elfoglaltság van. Ha nagyon szar az élet, de van egy óra szabadidőd akkor inkább aludj. Sokkal jobb.
3/9 anonim válasza:
Talán hagyjátok abba mindketten. Nem?
5/9 anonim válasza:
Ti hülyék vagytok? Ez most divat, ha ő csinálja, én is csinálom, aztán abbahagyom ha ő is??? Magyarázd már meg légyszíves! Világfájdalmatok van? Unatkoztok? Csak én nem értem??
6/9 anonim válasza:
Ez valami hobbi nálatok? Betegek vagytok? Vagy ez most menő, csak úgy unalomból vagdosni magunkat? Gratulálok!
7/9 A kérdező kommentje:
divatbol csinalom olcsobb mint a tetko lol barmok ugyse fogjatok erteni
2016. okt. 4. 18:28
9/9 anonim válasza:
Figyelj, ilyet mi, barmok is csináltunk. De kisgyerekek vagytok, ebbe így semmi fantázia nincs. Mi csináltuk felespoharak szilánkjaival, aztán egymás vérét nyaltuk le (részeg vérszerződés), öngyújtón forrósítottuk a fémtetőt és a mintát beleégetük az alkarunkba, hetekig gennyedzett és így 20 év múltán is ott a nyoma, fatertól lenyúlt rozsdás borotvapengével vagdaltuk bele a barátnőnk nevét, aztán mentünk tetanuszra vérmérgezéssel, stb. Legalább valami kreativitástutassatok nekünk, barmoknak. A nálunknál kicsit nagyobb barmok nyakszinten is meg merték csinálni a vagdosást. Az igazi barmok meg bele is haltak vagányan. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!