Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mostanában annyi válás van az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában annyi válás van az ismeretségi körömben,1-2 év házasság után.30-35 éves korosztály. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

2018. jún. 25. 11:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
18%
ja és teszem hozzá: a 10 év alatt 1 kezemen megtudom számolni hányszor kezdeményezett ő. Azért ez elég szomorú.
2018. jún. 25. 11:57
 12/30 anonim ***** válasza:
75%
Pedig ilyen csodás embertől leesik minden bugyi...
2018. jún. 25. 12:05
 13/30 anonim ***** válasza:
17%

" Pedig ilyen csodás embertől leesik minden bugyi..."

Ja mert te vagy maga a tökély biztos.

2018. jún. 25. 12:07
 14/30 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk a férjem nem vár el szexet, csak mert tisztességesen dolgozik, és haza adja a pénz. Azért sem, ha kitakarítja az autómat míg én pl kimosom a gatyát. Kapaszkodj meg, mert bevásárlni is együtt megyünk, de nem azért jön mert szexet vár.

A szex nem automatikusan jár. Ha évek óta nem leped meg semmivel sem, talán még a születésnapján sem, akkor nem kell csodálkozni. Azért mert anya és feleség kijár tovább is neki a bók, a spontán puszi, simogatás hátsó szándék nélkül. De magyarázhatom ezt, mert olyan vagy mint az átlag aki azt hiszi a szex csak ugy jár a férjnek.

2018. jún. 25. 12:12
 15/30 anonim ***** válasza:
33%

Időpont ma 12:12

Már bocs. De nem egyszer sütöttem saját kézzel tortát a születésnapjára. Pedig mint írtam béna vagyok hozzá. Nem egyszer vettem neki virágot, csak úgy. Amíg nem ismered a helyzetet addig ne engem fikázz. És márpedig elvárom a szexet, ha tetszik ha nem, a házasság része. Kiváncsi lennék te is azt mondanád, hogy nem automatikusan jár, amikor mondjuk hónapokig nem kapnál semmit, vagy nem adnál a férjednek. Könnyű úgy nyilatkozni másnak arról, amiről gözöd sincs.

2018. jún. 25. 12:16
 16/30 anonim ***** válasza:

8 év után más, de akkor is lehettek olyan dolgok, amiket nem beszéltetek meg, nem ismertetek fel, hogy probléma lesz. Megoldani csak úgy lehet valamit, ha mindkét fél akarja, de az meg csak úgy megy, ha összepasszolnak. Igen, előfordul, hogy 8 év után derül ki, hogy a szőnyeg alá voltak söpörve dolgok, amikről azt hittétek, jelentéktelen, pedig nem az. Arra kell figyelni, hogy azért ezt derítsétek ki, hogy mi okozott problémát, mert ha nincs tudatosítva, mással is probléma lesz. Lehet, hogy a mostani kapcsolatban vagy az előzőben nem működött volna akkor sem, ha odafigyeltek, de ha mással működne odafigyelve, mégsem figyeltek oda, akkor az sem fog működni.

Van pl. egy ismerősöm, ha problémája van, falat épít maga köré. Nem látok bele a kapcsolataiba, de azt látom, hogy a nagy kezdeti hév után 1-2 éven belül váltogatja a kapcsolatait. Én gyanítom, hogy a probléma egyik forrása bizony ez a tulajdonsága, ami rámegy a kommunikációra, és a másik felekben sem volt meg az, hogy ezt jól tudják kezelni, ez meg feloldhatatlan konfliktusokat szül, és szakítás lesz a vége. Az elején minden kapcsolat szép és jó...

2018. jún. 25. 12:23
 17/30 anonim ***** válasza:
40%
Rossz megfogalmazás ez a jár/nem jár dolog. A bók stb sem jár. Az a baj, hogy ezek a dolgok, amiket a másikért tesz az ember egy házasságban, az nem azért van, mert jár vagy le van papírozva, hanem azért, mert a másik kedvére akarunk tenni, ezt a másik pedig azzal értékeli, hogy ő is a kedvünkre tesz. Ha kocsitakarítással, akkor azzal, ha egy olyan szex-el, hogy a seggem bekapja a lepedőt, akkor azzal. A figyelem ék kéne járni, hogy észreveszem, hogy a másikat mivel örvendeztethetném meg. Viszont, ha ilyen van, akkor jó lett volna előre szólni, hogy "drágám, nekem van egy olyan tulajdonságod, hogy jobban szeretek porszívózni, mint b@*ni" és akkor vagy rá lehetne lelkiekben készülni vagy újragondolni az egészet.
2018. jún. 25. 12:26
 18/30 anonim ***** válasza:
Bocs az automatikus javításért, de remélem érthető.
2018. jún. 25. 12:30
 19/30 anonim ***** válasza:
28%

ma 12:26

nahát ez az. de az elejen nem ilyen volt. ugy erzem, hogy beleadok egy csomot, de nem kapok erte semmit, de persze en csak adjak. persze nem jo megfogalmazas az, hogy jar, vagy sem, de azert 10 ev alatt 2 oralis es 3 kezimunkas szexet nem hiszem, hogy soknak lehetne tekinteni, nem beszelve az utobbi evben arrol a 6-7 normal szexrol.

2018. jún. 25. 12:31
 20/30 anonim ***** válasza:
12%

"de azert 10 ev alatt 2 oralis es 3 kezimunkas szexet nem hiszem, hogy soknak lehetne tekinteni, nem beszelve az utobbi evben arrol a 6-7 normal szexrol"

Hagyjad már magadat, 10 év alatt 2 oral, persze majd el is hisszük. Ha meg netán mégis igaz ez, akkor gyereket sem kellett volna csinálni neki, nem?

2018. jún. 25. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!