Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tarthat egy házasság, ha csak 5 hónapnyi ismeretség előzi meg? 40-es korosztály vagyunk. Mindkettőnknek volt már előtte családja. Hogyan illik viszonyulnunk egymás múltjához, gyerekeihez?
Szerintem ilyen korban, az emberek vére lenyugszik ès van annyi élettapasztalata, ami elég ahhoz, hogy kiismerje a másikat. Pl van egy 20 on éves vakszerelmes gyereked hamarabb észreveszed, hogy igazi a a szerelem a másik fél részéről mert tudsz olvasni a jelekből.
Gyerekek hol vannak?- viszonyulás miatt nem mindegy.
Egyformán próbáljatok meg viszonyulni egymás gyerekeihez. Ebből lehet a legtöbb konfliktus.
A házasság tartóssága nem azon múlik, hogy mikor esküdtök meg. Ha összeilletek, tesztek a kapcsolatért, el tudjátok fogadni egymás családját, akkor minden rendben lesz. Ha nem, akkor legfeljebb hamarabb kiütköznek az ellentétek.
Csatlakozom a 6-os válaszolóhoz. Nem kell mindjárt házasságra gondolni, boldognak lehet ott lenni papír nélkül is.
Összeköltöztök, megismeritek egymást jobban, meglátjátok,hogy fogadják el a gyerekeitek az új párotokat, hogy tudtok alkalmazkodni egymáshoz, aztán ha úgy gondoljátok jöhet a házasság. Igen, akár 1-2 év múlva is.
Ebben a korban, főleg többedig kapcsolatnál, és mindkét fél részéről "múlttal", már lehet,hogy kevés az 5 hónap ahhoz,hogy végleges döntést hozzatok egy házasságba lépve.
Saját tapasztalatból írom, hogy ebben a korban is meg kell ismerni a másikat, és erre 5 hónap nagyon kevés.
Én 35 évesen mentem hozzá az akkor már elvált volt férjemhez 8 hónap ismeretség után.Másfél évvel az esküvőnk után született meg a kisfiunk.Nem volt jó a házasságunk, én boldogtalan voltam, ő úgy élt, mintha nem lenne családja.Megcsalt, az új nő már 3 hónap ismeretség után terhes lett, közben elvette,úgy hallom, már problémák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!