Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! (inkább az érett korosztály: 35felett) Ha egy férfi pár hónapnyi ismeretség után a 2. randin nyíltan kimondja, hogy szívesen szexelne, az mit jelent?
Attól függ. A második randi és pár hónap ismerettség
elég idő, hogy megismerjem a nőt. Ha olyan, akkor
őszintén, hogy mi kell. Vannak olyan nők, akik nem
bírják a húzom-nyújtom dolgokat. De ha mást igényel,
akkor azt kapja :)
De ennyi leírásból még nem tudom eldönteni, mindkét
eset lehetséges.
1. Őszinte
2. Ha ezt így kijelenti, biztosan vagytok már olyan kontextusban, hogy megtehesse.
3. Aki nem próbálkozik, az nem is ...
A szituáció a következő!
A férfival közel egy éve ismerkedtem meg. Egyéb okok miatt egészen idáig nem történt semmi. Kb 3hete történt meg az első csók. Aztán a következő találkozás alkalmával megbeszéltük, hogy mindketten szeretnénk folytatni ezt a kapcsolatot, egyenlőre titokban. Mikor mentünk hazafelé tettem egy megjegyzést, hogy nem akarok hazamenni. megkérdezte, hogy akkor mit szeretnék. Erre én mondtam, hogy azt nem mondom el :) Erre ő azt mondta, hogy megmondja ő mit akar: "egy nagyot sexelni". Nekem is ez járt a fejemben, de elég gátlásos vagyok ahhoz, hogy így kimondjam...
Az azt jelenti, hogy szívesen megdugna.
Ölel:
Captain Obvious
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!