Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! (inkább az érett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! (inkább az érett korosztály: 35felett) Ha egy férfi pár hónapnyi ismeretség után a 2. randin nyíltan kimondja, hogy szívesen szexelne, az mit jelent?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy csak őszinte vagy nem akar komoly kapcsolatot csak sexet?
2012. jan. 27. 08:54
1 2 3
 1/24 Macs1209 ***** válasza:

Attól függ. A második randi és pár hónap ismerettség

elég idő, hogy megismerjem a nőt. Ha olyan, akkor

őszintén, hogy mi kell. Vannak olyan nők, akik nem

bírják a húzom-nyújtom dolgokat. De ha mást igényel,

akkor azt kapja :)

De ennyi leírásból még nem tudom eldönteni, mindkét

eset lehetséges.

2012. jan. 27. 08:57
 2/24 Esteban válasza:

1. Őszinte

2. Ha ezt így kijelenti, biztosan vagytok már olyan kontextusban, hogy megtehesse.

3. Aki nem próbálkozik, az nem is ...

2012. jan. 27. 09:03
 3/24 A kérdező kommentje:

A szituáció a következő!

A férfival közel egy éve ismerkedtem meg. Egyéb okok miatt egészen idáig nem történt semmi. Kb 3hete történt meg az első csók. Aztán a következő találkozás alkalmával megbeszéltük, hogy mindketten szeretnénk folytatni ezt a kapcsolatot, egyenlőre titokban. Mikor mentünk hazafelé tettem egy megjegyzést, hogy nem akarok hazamenni. megkérdezte, hogy akkor mit szeretnék. Erre én mondtam, hogy azt nem mondom el :) Erre ő azt mondta, hogy megmondja ő mit akar: "egy nagyot sexelni". Nekem is ez járt a fejemben, de elég gátlásos vagyok ahhoz, hogy így kimondjam...

2012. jan. 27. 09:07
 4/24 Esteban válasza:
Már bocsi, de hány évesek vagytok???
2012. jan. 27. 09:10
 5/24 A kérdező kommentje:
Én 26 ő 38. Miért fontos ez?
2012. jan. 27. 09:11
 6/24 Esteban válasza:
69%
Annyiból, mert azt hittem, hogy kb egykorúak vagytok. Ennek fényében szerintem csak sexet akar. Véleményem szerint sok a 12 évnyi különbség, és csak egyre több lesz. Ha érted mire gondolok.
2012. jan. 27. 09:19
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a kérdésed, ha te is arra gondoltál, hogy jó lenne egy nagyot szexelni. Te provokáltad ki belőle. És megtörtént legalább?
2012. jan. 27. 09:23
 8/24 anonim ***** válasza:
Őszinte volt, ebben a korban már nem játszadozik és utalgat gyermeteg jelekkel az emberfia :). Te is utaltál rá, úgyhogy ő kimondta direkt, annyira ismeritek ennyi idő aaltt egymást, szerintem úgy gondolta, hogy nem tapintatlan ha kimondja.
2012. jan. 27. 09:23
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem történt meg. A kérdés az, hogy csak azt akarja-e vagy többet is. Én tudom mit akarok tőle, de benne nem vagyok biztos. Nem tudom, hogy komoly szándékai vannak-e vagy csak sex.Gondolni mindenki gondolhat rá, de velem még nem fordult elő, hogy második randin megmondják.
2012. jan. 27. 09:26
 10/24 Captain Obvious ***** válasza:
100%

Az azt jelenti, hogy szívesen megdugna.

Ölel:

Captain Obvious

2012. jan. 27. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!