Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pár gyorsan, másfél év ismeretség és járás után házasodott és rögtön jött az első gyerek. Vajon hosszútávon ez jelentheti azt, hogy halálra lett ítélve a házasságuk?
Te aztán egy igazán pozitív személyiség vagy!
1. Nem!!
2. Mi közöd a mások magánéletéhez?
3. Ne ítélj, mert megítéltetsz!
Szomszédoméknál nem is volt egy éves ismertség és házasság lett, azóta is együtt vannak, ennek már lassan 4 éve!!
Tudod, azért vagy negatív személyiség, mert ezt írod "Vajon hosszútávon ez jelentheti azt, hogy halálra lett ítélve a házasságuk?"
Még véletlenül se egy pozitív dolgot írnál, ááá.. az már az iskola magas foka!
Te egy gyerek megszületését már összekötsz azzal, hogy a házasságuk halálra van ítélve?
Normális felfogás ez? Szerintem meg nem!
Egy gyerek áldás!
Vagy számodra nem??
A kérdésedet jól értelmeztem!
Az, hogy minden ilyen gyorsan történik az NEM jelenti a jövőben a házasság végét!!
De ezt már leírtam!
És miért lenne halálra ítélve egy házasság? Csak mert minden gyorsan történik? És..?? Úgy csinálják, ahogy akarják! Ennyi!
Ha meg nem te vagy az egyik fél, akkor meg miért zavar téged az, hogy nekik minden ilyen gyorsan ment?
Szeretik egymást és kész!
Én is ismerek egy párt, kb. ugyanígy, csak még gyerek nincs, de gondolom lesz jövőre.
Talán ha 1 éve ismerik egymást, és nyáron esküvő volt.
Megmondom őszintén, én nem várok ettől semmi jót. Túl nagy a láng az elején, ellobban hamar, aztán ha felébrednek jöhet a válás...
Szerintem minimum 4-5 év ismeretség, járás, együttélés kell egy esküvő előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!