Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevés szexnek milyen következményei vannak hosszútávon?
az amit te kitalálsz
fizikailag semmi
Inkább az a kérdés, hogy mik az előzményei, valaminek kellett történnie a gyereken kívül is, hogy alig szexeltek.
Egyébként hosszútávon, meg válás a következménye, ő téged valamiért elutasít, a gyerek a kifogás, de az ok te vagy.
Nem tudom mi lehet az oka, nekem csak a gyerekeket mondja. Amúgy mindenkinek külön szobája van. Annyiszor próbálok beszélgetni vele erről de ő nem.
:D Szerintem ők is szoktak szexelni. Nem hiszem el, hogy van olya aki kibírja. Ha tényleg van akkor az beteg ember.
Segíteni is szoktam.
Ez így nem jó, az biztos. Nem fáradt esetleg bele a feleséged a sok otthoni teendőbe, a gyerekekbe? Mikor voltatok utoljára kettesben? Mikor tudott utoljára úgy magára adni, hogy például vegyen magának pár szexis ruhát vagy volt-e ideje kifestenie a körmét? Lehet, hogy magát nem tartja már olyan kívánatosnak és így hárít.
A legjobb az lenne ha elutaznátok ősszel egy wellnes hétvérge és ott csak egymásra figyelhetnétek. A gyereknek sem ártana meg ha egy kis időt a nagyszülőknél töltenétek. De lehet, hogy nektek már az is óriási változást hozna ha elmennétek este egyet valahova sétálni, vacsorázni...a gyerekek nélkül, mint régen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!