Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e értelme házasság közvetítő irodában férjet keresni egy ötvenes nőnek, mivel ez a korosztály férfiből kevesebb és azok is jóval fiatalabbat keresnek?
Miért ne??
A nagynéném 54 évesen egy ilyen iroda segítségével találta meg a férjét akivel lassan 3 éve élnek boldog házasságban..
ma 15:17
azért ne írjuk már le a kérdezőt! 50 évesen még messze van a nyugdíjtól..
Kedves kérdező..Ne haragudj az ilyenekre,hiszen azt hiszik 30 felett már mindenki élőhalott.(de nem gond nekik sokkal rosszabb lesz ha 50 évesek lesznek ,mert addigra kihal az a generáció akik még értékelik a kort)
Nyugodtan menj el az irodákba,mert vannak férfiak akik szintén társa keresnek maguknak..Nem fog az egyik napról a másikra menni a dolog,de előbb-utóbb lesz valaki akivel kölcsönösen szimpatikusok lesztek egymásnak..
Sok embert ismerek akik így találták meg éltük párját.
Köszi a válaszokat!
Valójában kissé konkrétabb válaszokat vártam, de a bíztatás jól jött. A leöregezés és lenyugdíjasozás féle lekezelésekre nincs szükség. Aki ismeretlenül öregez másokat, az maga öregség fóbiában szenved és így érzi magát fiatalabbnak. Szánalmas. A fiatalság egyéni adottság és a kor sajnos azért kedvezőtlen, mert az emberekben a konvenciók irányadók. Ezért kérdeztem erről mások véleményét, mert ezeknek erősségét akartam bemérni. Sajnos nem ért kellemes csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!