Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mostanában annyi válás van az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában annyi válás van az ismeretségi körömben,1-2 év házasság után.30-35 éves korosztály. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

2018. jún. 25. 11:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
13%
Hát pedig ez így van, nekem elhiheted, de hanem hiszed nyugodtan megkérdezheted a nejem is. A gyerek is véletlen jött össze, nem vártuk.
2018. jún. 25. 12:37
 22/30 A kérdező kommentje:
Nekem volt olyan 25 éves ismerősöm, akinek elmondása szerint a 2-3 éve meglévő barátnője jó esetben havonta egyszer feküdt le vele.
2018. jún. 25. 12:40
 23/30 anonim ***** válasza:
Változott a világ,mindenkinek rokonságába,baráti körében van válás. mert meg gondolták magukat,nem jön össze a családalapitás,elköltözés az álom munka,megcsalások. 23/F
2018. jún. 25. 12:44
 24/30 anonim ***** válasza:

"A gyerek is véletlen jött össze, nem vártuk."

És ezért vetted el feleségül? Vagy miért?

Amúgy meg tisztességesebb lett volna közölni vele még a házasság előtt, hogy szerinted a házasságban neked a szex márpedig jár. Csak hogy tudja, mire számítson veled.

2018. jún. 25. 13:09
 25/30 anonim ***** válasza:

Akadj már le a "jár" szóról és válaszolj pár kérdésre.

1 ha hozzámész ahhoz, aki eddig időről időre megkíván, előfordulhat, hogy ez egy házasság megkötésével sem fog változni?

2 ha a szexet nem szereted, akkor belemész a társas kapcsolatok bármely formájába, melynek ez szerves része?

2018. jún. 25. 13:21
 26/30 anonim ***** válasza:
80%

Válaszolok én utolsó a második kérdésre.

Ha tudtam, volna hogy kevesebb szexben és gyöngédségben lesz részem mint mikor egyedülálló voltam, soha nem megyek férjhez.

2018. jún. 25. 14:02
 27/30 anonim ***** válasza:
80%
Szegény 63% itt van élő példának, milyen az amikor a felek nem tudnak kommunikálni egymással, csak forrnak belül és itt ekézik a másik nemet általánosítva.
2018. jún. 25. 14:11
 28/30 anonim ***** válasza:
86%

Önismeret hiánya és egy rendkívül pusztító párkapcsolati kultúra.

Önismeret hiányában az ember nem tudja irányítani sem saját magát, sem a kapcsolatát, nem tud függetlenedni sem a "nagy Ő" és a szerelem romantikus ideájától, sem a fogyasztói világ önzőségétől és hitványságától, nem képes proaktívan kommunikálni és hatékonyan megoldani a problémákat és aktívan irányítani a változásokat. Gyakorlatilag passzív szereplő marad a saját életében, és ott áll 1-2 éves házasság után, amikor már lekopott róluk a társadalmi elfogadás dicsfénye, és rájön, hogy fogalma sincs, hogy ki ez az ember az álomalak helyében, akibe ő beleszeretett. De szerencsére rájön, hogy biztos nem ő volt a nagy Ő, ezért beleugrik a következő 1-2 éves kapcsolatba, aztán a következőbe is.

Szerintem általában ezért.

2018. jún. 25. 15:18
 29/30 anonim ***** válasza:
91%

Az embereknek sokszor nincs önismeretük, nem tudják, milyen partner illene hozzájuk valóban, így olyannal jönnek össze, akivel nem biztos, hogy kéne. Szintén gond lehet, hogy manapság divat rövid idő után házasodni, mikor még nem is ismerik egymást eléggé.

Sokan nem tudnak konfliktust kezelni. Vagy elbújnak a baj elől, vagy letudják üvöltözéssel, mindegy, de változtatni nem tudnak, ha valami probléma van.

Emellett sokan képtelenek bárkihez is ragaszkodni - nézz csak szét, mi manapság a divat: 20 évesen már nehogy anyáddal lakj, de pozitívum, ha szóba se állsz vele... kapcsolatban a fő motívumok a "privát szféra", az "önállóság", vagyis: "ÉN, ÉN, ÉN", ebben nő fel az ember, folyton ehhez igazítja a kapcsolatait, nem csoda, hogy a házassága is ilyen lesz.

Emellett persze manapság a megcsalások is könnyen kiderülnek - régen is sokan csalták a párjukat, de manapság ott a telefon, híváslista, sms, kósza email, messenger, ezerféle módon le lehet bukni, sok válás megcsalás miatt történik.

2018. jún. 25. 15:42
 30/30 anonim ***** válasza:

Aki lepontozott, annak mi nem tetszett a válaszomban, és miért?

2018. jún. 26. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!