Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fb-on lenne egy csoport 40-körüli házasoknak, akiknek már nem a "régi" a házassága vajon csak nők lennènek a csoportban?
Bármilyen "társkereső" oldalt csinálsz, ott MINDIG 10X annyi lesz a férfi. Ilyenkor az összes jámbor, segítőkész, figyelmes... persze csak a cél miatt, ami nem más, mint ágyba vinni a nőt. Ha meg a nő tényleg egy kant keres, akkor meg a férfiak többsége kiesik a játékból, majd a frusztrálstágukat mindenféle fórumokon kiadják magukból. Ez zajlik itt is.
Én kísérletképpen úgy megnézném hogy milyen világ lenne, ha mondjuk egy hónapig az összes férfinak ki lenne elégítve a szexuális vágya.
Olvastam egy cikket az állatokról, ahol azt írták, hogy a hímeknél a szex, a szexualitás alapvetően stresszt okot. Mármint nem maga az aktus, hanem az a része, hogy ez ki legyen elégítve. Hajtani, tekerni, mert ki KELL elégíteni a hormonok által keltett vágyat, vagyis programot. Persze az a gond, hogy ez alapvetően nincs kielégítve. Pl. a macskák össze-vissza karmolják és tépik egymást a párzás jogáért. Ott is a legtöbb macska lepattan, ráadásul még meg is tépik őket. Az ivartalanított állatok ezzel szemben barátságosak, sokkal jobban szocializáltabbak, nyugodtabbak.
Mivel mi is élőlények vagyunk, nálunk is ugyanez a kód fut. A cumi meg az az egészben, hogy már nem csak a természetes tempóban zajlik az egész, hanem a net, a média is a nap 24 órájában ömleszti a szexualitást.
Én megmondom őszintén, egyáltalán nem csodálkozom a mai pasik viselkedésén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!