Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasság garancia?
Adott a férjem. Esténként állandóan szexuálisan közelít, persze én elutasítom, mert általában semmi kedvem a szexhez. Én ilyen vagyok. Ő erre azt mondja hogy a felesége vagyok, és szerinte a házasság alapból garancia a rendszeres szexhez. Hát én ezt nagyon nem így látom, ugyanis minden ember rendelkezik önálló akarattal!
Vélemények?
Azt értem, hogy nem vagytok szerelmesek, de mint embert szereted?
Ha azt látod, hogy ő neki "jó", akkor Neked is jó? Örülsz, amikor ő örül?
Amikor tisztaszívből mosolyog, akkor neked is jobb kedved lesz tőle?
Amikor kap egy ajándékot és látod, hogy örül neki, akkor az Neked jó érzés? Kap egyáltalán ajándékot?
Szemét dolognak tartom, hogy az a szabály, hogy mással nem szexelhet, de Veled sem. Csak havi egyszer, gondolom az 20 percnél nem több idő.
Nem muszáj a szex, de kielégíthetnéd, nem hiszem, hogy 15 percnél több ideig tartana. és ha naponta megcsinálod, csak azért, hogy kedveskedj neki, akkor jobb kedvű lesz biztosan.
Nem érdemli meg?
Nem lehet rá számítani?
Nem dolgozik érted napról napra?
Nem lehet ügyes?
Nem tartja egyben a családot?
komolyan napi 15 percet nem tudsz arra áldozni, hogy a férjed ezt az ISZONYATOSAN EGYSZERŰ és MÉLYEN TERMÉSZETES vágyát kielégítsd.
Amit SENKI MÁS nem elégíthet ki rajtad kívül, mert a házasság szabályai tiltják.
Te vagy az egyetlen ember a bolygón, akivel megteheti. Elvileg szeretned kéne, de Te 15 percet soknak vélsz, azért a sokmindenért, amit megtesz érted?
A legrosszabb, hogy közben még ennek a vágynak a kielégítése olyan egyszerű és nyilvánvaló, mint vizet adni a szomjazónak vagy ételt az éhezőnek.
Nem olyan nehéz rájönni, hogy mit is akar.
Pontosan tudod mit akar. Meg is tudod neki adni könnyen. De Te csak úgy nem, mert nincs kedved.
Elég erős kifejezés az hogy "PERSZE én elutasítom "
Te nem érzed, hogy egy házasságban ennek nem így kellene működnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!