Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasság garancia?
Figyelt kérdés
Adott a férjem. Esténként állandóan szexuálisan közelít, persze én elutasítom, mert általában semmi kedvem a szexhez. Én ilyen vagyok. Ő erre azt mondja hogy a felesége vagyok, és szerinte a házasság alapból garancia a rendszeres szexhez. Hát én ezt nagyon nem így látom, ugyanis minden ember rendelkezik önálló akarattal!
Vélemények?
nov. 16. 20:02
1/81 anonim válasza:
nem lehet, h azzal van a baj, h "általában semmi kedved a szexhez"?
2/81 A kérdező kommentje:
Havonta 1X van szex. Nálam a heti rendszeres szex nem pálya. A másik meg hogy este 8 után ha leteszem a fejem, 3 perc és alszok. A gyerek este 9-kor megy aludni, így akkor már bőven álmos vagyok. Ahhoz meg semmi kedvem, hogy éjfélig szenvedjek a szexnek nevezett pancserkedéssel. Azt tudni kell hogy én nem kezdeményezek, a férjem sem igazán, úgy hogy ott fekszünk, ő próbál valamit bénázni.
nov. 16. 20:14
3/81 anonim válasza:
Kirúgnám/megcsalnám az ilyen frigid némbert.
Minek éltek együtt?
4/81 anonim válasza:
A házasság valóban nem garancia semmire és a szex nem egy számon kérhető jog, ugyanakkor a házasságotok már most halott, ha a szexuális életeket ennyire semmilyen és csak konfliktusokat generál (ami idővel kihat a párkapcsolat egészére). Nem látom értelmét annak, hogy minek vagytok még együtt.
5/81 anonim válasza:
Az átlag férfi ilyen. Aztán csodálkoznak, hogy mindenkinek fáj a feje.
6/81 anonim válasza:
A kérdező szerintem nem frigid, csak a szar szexet nem szereti🤷♀️
Sokan vagyunk ezzel így.
Én sem vagyok az, de amit a férjem leművel, ahhoz nekem sincs kedvem.
7/81 A kérdező kommentje:
Én egy komoly nő vagyok, nem iszom, nem buliztam sosem. Helyette sportolok, nyelveket tanulok. A szex sosem volt nálam a középpontban, nem nézem a férfiakat. A férjem meg 3 naponta valami fb-os szexuális poénokat erőltet. Mondtam már neki, hogy nekem ne küldözgessen ilyeneket, mert inkább megalázónak érzem. Tudja hogy edzek, erre küld olyan videót, amin egy nő úgy mozgatja a súlyokat mintha egy farok lenne. Úgy guggol, hogy nem áll fel a súllyal, csak lent rugózik mintha lovagolna. Nekem ez se nem poén, se nem izgató. Ami még gáz, ezt is mondtam neki, hogy ne vakargasson, simogasson este másfél óráig, mert azzal a minimális esélye is elillan a szexnek. Állandóan éjfél van, mire végzünk, azt mondanom sem kell, hogy se neki, se nekem nincs orgazmus. Teljesen értelmetlen az egész!
nov. 16. 20:46
8/81 anonim válasza:
Jézusom dehogy garancia :D De gondolom tudta rólad esküvő előtt is, hogy ritkán szeretsz szexelni. Vagy ez új dolog nálad?
9/81 anonim válasza:
Melletted 2 szeretőt tartanék!
(neked is lehetne kettő, csak hogy békén hagyj!)
10/81 A kérdező kommentje:
Nem új, ő azzal jön mindig, hogy mindenki tud változni. Ő a változásban bízik.Azt mondta, hogy ha kell 80 éves koráig is várni fog, ha kell bele pusztul. Én meg mondtam neki, hogy keressen más nőt aki majd minden nap szexelni fog vele, meg simogatja, meg kiszolgálja.
nov. 16. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!