Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss házasok! Szeretnétek egymással leélni az életeteket?
#1 komolyan, 5 év? Amit leírsz, inkább 50, vagy nem tudom. 11 éve vagyok a férjemmel, még egyáltalán nem így néznek ki a mindennapok, hol élsz? :D 5 év alatt ha ide jut egy házasság/kapcsolat, akkor annak már amúgy is lőttek, tökmindegy a felek szándéka.
Kérdező: nem a megszólított kategória vagyok, már lassan 8 éve vagyunk házasok, messze a "friss házasok" esettől, de még mindig vele tervezem és vele szeretném leélni az életem, igen. Tudtommal a férjem is így van vele.
Mi számít frissnek? Mi az esküvő napján is, aztán 1 év házasság után is úgy éreztük, és most 13 èv után is úgy érezzük együtt akarjuk leélni az èletünket.❤️ Már a kérdést sem értem, ezért házasodtunk össze.
Az emberek ezért szoktak. Nem? Mert hivatalosan, férj és feleségként, együtt akarják leélni az életüket.
Mi 1 éve vagyunk házasok. Nem valószínű, hogy egy életet le tudok vele élni.
N
5-6
Na az ilyenek miatt van annyi boldogtalan szar házasság és vàlás. Az ilyenek minek házasodnak össze egyàltalán? Teljesen nyilvánvaló, hogy szarból nem lehet várat építeni.
9. Te miről beszélsz? Mondom, neked a szint a csóri alkesz proli életforma.
Nekem mindig is az volt az álmom, hogy vékony, sportos, diplomás, intelligens feleségem legyen. Szóval ez pipa. Csak hogy képbe legyél, 100 nőből 95-öt maga mögé utasít 44 évesen. A mi házasságunk támogató, azaz bármilyen közös vagy egyéni céljainkhoz beállunk a másik mögé. Remélem figyelsz... Étkezés csak egészségesen, nincs ital, cigi, drog. A mai napig képezzük magunkat, közös vállalkozás. Már most felsoroltam annyit, amennyi a házasságok zömében soha nem is volt. Naponta legalább 2 órát beszélgetünk egymással szemben, itt a téma változatos, nagyon jó partnerek vagyunk itt is. Több mint 20 éve vonzuk egymást szexuálisan. Na mi van?
Nekem egy dolog van amit hiányolok, de szerintem egy ilyen házasságban az már pofátlanság.
Az igénytelenséget magadban keresd, mert ismeretlenül vádolsz olyan embereket, akikről fogalmad sincs. Igénytelen?! :D Miben is? Vagy csak nyomod a szájkaratét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!