Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Le lehet úgy élni egy életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet úgy élni egy életet egymással, ha nincs már szex, viszont az egyik fél nagyon kívánja még a másikat?

Figyelt kérdés

A férjem még nagyon odavan, engem nagyon zavar hogy vágyakozva bámulja az idomaimat, miközben beszélünk.

Én viszont egyáltalán nem kívánom már, mikor hozzámentem akkor sem az motivált hogy mennyire passzolunk az ágyban. Igaz nem is sokat tett érte, nem akarom minősíteni az ágyban nyújtott teljesítményét.. De szerintem nem ezen múlott, egyszerűen nem volt sosem igazi kémia köztünk.

Na de a lényeg hogy amúgy jól elvagyunk, gyerekeinket egyetértésben neveljük, vannak közös témáink, érdeklődési körünk, ha nem is sok.

Feszültséget okoz bennem ez az állapot, biztos benne is, de erről témázni már nem akarok, mert elkezd siránkozni hogy milyen jó lenne ha... és ettől még inkább undor fog el.

Ilyen helyzetben valaki?

nov. 3. 10:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

Gondolom felajánlottad neki ebben a helyzetben, hogy máshol keresse az intimást.

Úgy talán van némi esélyetek.

nov. 3. 10:13
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
nov. 3. 10:19
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem, sajnos nem. Az emberek többségének az életéhez hozzátartozik az intimitás és szexualitás iránti vágy. Szerintem a kérdező esete az, ha már megmenteni nem lehet a kapcsolatot (mert mindkét fél mást szeretni, másra vágyik) akkor el kell engedni és megadni az esélyt a párunknak és magunknak is hogy egyszer majd mással boldogok lehessünk...
nov. 3. 10:32
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

gyereked van vele úgy, hogy soha nem kívántad?

nagyon elvetemültek a nők, nagyon kell vigyázni velük

nov. 3. 10:41
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
A nő ha gyereket akar bármire képes. Lexop, kimegy a mosdóba és magába ujjazza a GE ccit, egy ismerősöm így járt.
nov. 3. 10:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

5-ös, most ez hogy jön ide?

Amúgy nő létemre engem is érdekel, hogyha soha nem kívántad, mégis miért mentél hozzá?

nov. 3. 11:05
 7/13 anonim ***** válasza:
26%
Az exem sosem akart együtt lenni, nem foglalkozott velem, állandóan magamra hagyott, miközben másokkal találkozott és nem lehetett elérni napokig. Ugyanezért nem akart erről beszélni, mint Te: Rossz kedve lett tőle, hogy megint ő a szar ember, és hogy én csak bántani tudom. A szexbe is miattam ment bele, mert neki nincs libidója. Biztos nagy szenvedés volt 10x elélvezni közben, annyira nem kívánta...
nov. 3. 11:07
 8/13 A kérdező kommentje:

1-es:

Igen felajánlottam, pontosan ez történt, de akkor is siránkozni kezdett hogy ő azt szeretné ha olyan lenne minden mint régen. Ez a nyavalygás még jobban kiábrándított belőle!

Nála valahogy nem opció hogy mással... Úgy sem hogy elválunk úgy sem hogy tarthat szeretőt. Igaz nem is tapasztaltam soha hogy bárki is le akarna csapni rá, soha semmilyen módon. Ezt azért észrevettem volna.

Ha meg ezért van oda értem szexuális értelemben, mert másnak nem is kell, akkor az rég rossz.

nov. 3. 11:14
 9/13 A kérdező kommentje:

4-es! Azt nem mondanám hogy soha nem kívántam nyilván az elején volt vonzalom, de nem olyan amiről mások beszélnek írnak, hogy mekkora kémia van köztük.

Meg aztán tett is róla hogy azt amit ő szexnek nevez hátam közepére se kívánjam!

nov. 3. 11:17
 10/13 anonim ***** válasza:
23%
Rinya
nov. 3. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!