Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Le lehet úgy élni egy életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet úgy élni egy életet egymással, ha nincs már szex, viszont az egyik fél nagyon kívánja még a másikat?

Figyelt kérdés

A férjem még nagyon odavan, engem nagyon zavar hogy vágyakozva bámulja az idomaimat, miközben beszélünk.

Én viszont egyáltalán nem kívánom már, mikor hozzámentem akkor sem az motivált hogy mennyire passzolunk az ágyban. Igaz nem is sokat tett érte, nem akarom minősíteni az ágyban nyújtott teljesítményét.. De szerintem nem ezen múlott, egyszerűen nem volt sosem igazi kémia köztünk.

Na de a lényeg hogy amúgy jól elvagyunk, gyerekeinket egyetértésben neveljük, vannak közös témáink, érdeklődési körünk, ha nem is sok.

Feszültséget okoz bennem ez az állapot, biztos benne is, de erről témázni már nem akarok, mert elkezd siránkozni hogy milyen jó lenne ha... és ettől még inkább undor fog el.

Ilyen helyzetben valaki?

nov. 3. 10:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ha meg ezért van oda értem szexuális értelemben, mert másnak nem is kell, akkor az rég rossz."

Ezen jót nevettem. A nők nem nagyon szokták nézegetni a 40-es házas férfiakat. Az én férjem nem néz ki rosszul, de nem igazán tolonganak érte a nők.

nov. 3. 11:24
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem érted mire gondolok. Ez nem csak most van így, sosem utalt semmi arra hogy esélye lenne másnál, sokszor úgy érzem ezért van úgy oda értem. Az is ködös hogy előttem volt - e kapcsolata, elvileg volt de igen rövid, a csaj hamar lelépett mással.
nov. 3. 11:35
 13/13 anonim ***** válasza:
85%

De miért undorodsz?

Úgy érzed nem hallgat meg, csak a saját feje után megy a szexben?

Nem érdekli, hogy neked milyen?

Nem tartod jó szeretőnek?

Hízz meg! Jó, viccelek

Én is voltam így pasival, igaz nem a férjem volt. Odáig ment, hogy nézni sem bírtam már. Mindig rinyalt, hogy ő mekkora áldozat. A farka se állt, de folyton szexet akart.

Nem marad más mint a válás sajnos

nov. 3. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!