Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Működhet így egy házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet így egy házasság vagy ez már a vége?

Figyelt kérdés
Férjnek volt jó pár barátnője, de a feleségnek a férj volt az első. Most 20 év kapcsolat után nem válni szeretne, de lenne más pasikkal is a nő. Ha a férj beleegyezik, hogy alkalmanként lehet kalandja, az működőképes vagy az ilyen kapcsolatnak vége?
nov. 15. 07:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Vége. Amint rájön a nő, hogy mennyivel jobb pasikat megkaphat, mint a férje, és megkapja az ultimátumot, hogy akkor megy bele a pasi komolyabba, ha elválik, már dobbant is.

Eddig is csak az a félelem tartotta mellette, hogy mi van, ha nem lesz jobb.

nov. 15. 07:52
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Szinte biztos, hogy vége.

A nőnek életében egy húzása volt, kicsi rá az esély, hogy pont kifogta a neki tökéletes szexpartnert.

Egyszer dugja jól meg valaki, hamar átgondolja majd az életét.

Pont így jártam én is.

nov. 15. 07:54
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
Vége! Kihűlt, megszokásból vagytok együtt. Nem lehet leélni az életet egy ember mellett. Úgy nő mint férfi sem tudja, megcsalás meg gerinctelen. Főleg úgy hogy mással nem voltál olyan téren. Nincs viszonyítási alapod.
nov. 15. 07:54
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem vége sajnos.
nov. 15. 08:22
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk is hasonló a helyzet. Én vágyok a nő, első és egyetlen pasim. Férjemnek volt egypár bnője.

19 éve együtt..

DE eszemben sincs mással lenni. Sőt egyre jobb a szex a férjemmel. Egyre jobban imádom minden porcikáját.

Szóval igaza van a fenti válaszolóknak. Elvágyik mert nem dugod meg rendesen. Előbb utóbb dobbantani fog.

Ne alázd meg magad, lépj ki még most emelt fővel!

nov. 15. 09:00
 6/15 anonim ***** válasza:
Vége az biztos.
nov. 15. 09:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Vége.
nov. 15. 09:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Előbb-utóbb nagy eséllyel beleszeret valakibe és akkor mindenképpen lépni fog. Csak idő kérdése.
nov. 15. 09:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Vége.
nov. 15. 09:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon negatív minden vélemény, nem teljesen értek egyet. Amiket írtak előttem, azok valid dolgok, nem írom le én is újra, de egyet értek velük. De benne lehet az is a pakliban, hogyha tényleg szereti a férjét, hogy csak szexuális kíváncsiság van benne. Kérdés, hogy egy ilyen nyitott kapcsolat mennyire működhet.
nov. 15. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!