Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Több évtizedes házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több évtizedes házasságban elveszett bizalom. Működhet így tovább?

Figyelt kérdés

Nem megcsalás jellegű, de hazugság. A konkrétum nem is lényeg, az a lényeg, hogy azóta mindent megkérdőjelezek igaz-e amit mond.

Nem tudom hogy lehet így tovább.

Még friss, mindig beugrik a hazugsága. Várni amíg idővel csitul az "élmény", és "szőnyeg alá seperve" élni tovább?

Vagy ilyen esetnél vége? Akár gyakorlatban, akár csak érzelmileg, de ez eddig tartott?

aug. 13. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Leülték a pároddal és megpróbáltátok megbeszélni?
aug. 13. 13:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Természetesen.
aug. 13. 14:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Ő elmondta miért döntött a hazugság mellett. Én úgy érzem ehelyett bármi jobb lett volna.
aug. 13. 14:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor, ha ezek után is őrlődsz rajta és számodra fontos dologban hazudott, akkor mondd el neki, hogy ez az érzés benned van, hátha ketten együtt meg tudjátok oldani. Valamiért több évtizede együtt vagytok.
aug. 13. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
26%

Ez nem így működik, hogy az ember egyszer füllent és onnantól egy hazug, megbízhatatlan ember. Te egész életetben mindig mindenben következetesen az igazad mondtad? Az vesse az első követ, aki...

Nyilván nem mindegy, miben hazudott. Van, ami nehezen bocsátható meg, ha egyáltalán. Csak szerintem ezt gondoljátok azért át. Mennyi ebből az érzelmi belelovalás, és mennyi a valóság.

aug. 13. 16:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor szokott vki hazudni ha levan b.va az igazságért.

Ha őszintén elmondja es te leugatod akkor szerinted masodszor elfogja mondani az igazat? Gondolkozz el ezen.

Ilyenkor szoktak hazudni ha az igazságért kellemetlen helyzetbe kerül, leugatod , ha szidod érte, ha nyomást helyezel rá stb.

Ha egyik se akkor nem tudom miért hazudik

aug. 16. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!