Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit utál a férjében?
Nem utálom benne, csak sokszor felbosszant vele. Mindig mindenhová rohan, képtelen normális tempóban, nyugodtan élni. Pedig nincs előbbre ezzel, mert pontosan azzal, hogy rohan, sokszor elrontja a dolgokat.
Egyszer olvastam, hogy az emberi kapcsolatok hosszabb távon azért mennek tönkre, mert képtelenek elviselni az eltérő, idegesítő tulajdonságokat. Hát van benne valami.
#2:
És te mennyire érzed tisztességesnek, hogy a párodat a háta mögött kibeszéled egy anonim fórumon? Nem, az nem kifogás, hogy úgyse tudják ki vagy, mert attól még megtetted, aranyom. :)
Őszintén szólva azt, amit a szakmája kivált az emberekből. :D Autószerelő, így akárkivel találkozunk, családtagokkal, barátokkal, haverokkal, bárkivel, mindig az autók a téma, és már falra mászok tőle. Kettesben millió dologról tudunk beszélgetni, de az ismerősei folyton csakis az autókkal traktálják. Tudom hogy "nem illik" társaságban mobilt nyomogatni, de ilyenkor fogom és elmerülök netezgetni, amíg ők kitárgyalják ezeket. (Kevés dolog van a világon, ami kevésbé érdekel mint az autók.)
Neki magának nincs olyan tulajdonsága, ami számomra idegesítő vagy zavaró lenne.
"akárkivel találkozunk, családtagokkal, barátokkal, haverokkal, bárkivel, mindig az autók a téma"
Úh, ez mennyire tipikus. A 2008-as válság után a feleségem a munkaügyön dolgozott, és minden random találkozás ismerősökkel abból állt, hogy én állok és cigizek, miközben őt kifaggatják támogatásokról, nyitvatartásról, stb.
Bármit utálnék benne, nem lenne a férjem.
Nyilván vannak szokásai, amit ha tehetném, megváltoztatnám, de nem teszem, emrt nem ezen múlik az életünk... Dohányzik, jó lenne, ha nem tenné, de nem piszkálom miatta, hiszen amikor megismertem is dohányzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!