Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ki mit utál a férjében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit utál a férjében?

Figyelt kérdés
jan. 29. 08:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"Miért ne utálhatna egy nő a férjében bizonyos tulajdonságokat? "

Szerintem nem ugyanazt az érzelmi jelentést, erősséget tulajdonítjátok a szónak. Gondolom, a hozzászóló szótárában az utálat a tolerálhatatlan dolgokra vonatkozik.

jan. 29. 10:05
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
3-as! Nem a háta mögött beszélem ki, ezerszer beszéltünk már erről, nem titok előtte. Ugyanúgy persze nekem is van idegesítő tulajdonságom, mint mindenkinek.
jan. 29. 10:19
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
Nem utalok benne semmit. Meg a kis hibai sem zavarnak, annyira elenyeszo. Passzolunk egymashoz, igy nem idegesit semmivel. El sem tudom kepzelni, hogy olyannal eljek, akitol barmikor is a falra maszom…
jan. 29. 10:21
 14/22 anonim ***** válasza:
20%
13-as! Majd megkérdezlek erről 50 év házasság után is.
jan. 29. 10:29
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
Mindent halogat. Sokszor goromba a gyerekkel, nem azonosak a nézeteink a gyereknevelés terén.
jan. 29. 11:19
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

14

Mit tudod te, hany eve vagyunk hazasok ? :D

jan. 29. 12:09
 17/22 anonim ***** válasza:
#2 Igazából azok az "idegesítő szokások" csak szokások. Az ő szokásai. Amik valószínűleg ott voltak már kapcsolat elején, csak vagy szemet huny felette a partnert, vagy próbálja minden áron megváltoztatni. És ez itt a legnagyobb gond. Ha már az elején nem hasonlít a napi rutin, a habitus, a tempó stb, akkor hiába a nagy szerelem, ez lesz a vége.
jan. 29. 14:37
 18/22 anonim ***** válasza:
56%

- Lassú mint egy csiga, mindig rohadtul ráér, akkor is amikor sietünk. Konkréten én és a két kislányunk (akiket én szedek össze) MINDIG sokkal hamarabb elkészülünk nála. És amikor már lila fejjel állok az ajtóban még neki áll feljebb.

- Egy drámakirály, állandóan hisztizik mindenen, megsértődik egy hangsúlyon is akár, elkezd támadni a hülyeségeivel. Aztán miután elmagyarázom neki hogy ez megint mekkora gyökérség volt részéről, úgy csinál mintha mi sem történt volna, se egy bocs, semmi.

- Bármit felvetek mindenbe belemegy, leokézza, egyetért, nem mer őszinte lenni, aztán később kiakad rajta és megkérdőjelezi a kapcsolatunkat, hogy hogy gondolhattam ilyet komolyan.

- Hiába mondtam el neki ezzzzerszer, hogy a bézs nadrág meg a rózsaszín pulóver nem fekete, ha éppen ő mosott ruhát, richtig ott lóg mindkettő a szárítón, mert szerinte az jó lesz úgy.

- Állandóan szétdobálja a zoknijait, minden nap összeszedek a legrandomabb helyekről vagy 5 pár zoknit. Leveszi basszus ott ahol van, és otthagyja mint eb a szarát.

- Rohadtul tapadós, állandóan a seggemben lóg, munka közben jön dumcsizni (mindketten HO), este az ágyban szorongat, alig bírok elaludni. Tudja hogy ezt utálom de csak azért is csinálja.

10+ éve vagyunk házasok, el tudok éldegélni ezekkel, de egyre jobban idegesít, néha legszívesebben felrúgnám a Holdra.

jan. 29. 20:27
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem utálok benne, különben nem lenne a férjem. Amiért nem rajongok az a horkolása, és valamiért ha tüsszent, ahhoz neki valamiért üvölteni kell( nem tudom jobban leírni) nem értem ezt a szokást, és nem is vagyok oda érte, de ettől még ő életem szerelme és soha semmit nem utáltam ami vele kapcsolatos.
jan. 29. 20:47
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

#18 jó sok értelme van ám ennek.

Egészen más ritmus, aztán szidni a másikat, hogy milyen idióta. Közben meg csak különböztök.

jan. 29. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!