Ki csalódott a férjében a gyerekvállalás után?
Nem csalódtam, ugyanis ISMEREM őt, és tudom, hogy nem apuka típus.
Pontosabban: 1-2 órán át elvan a gyerekekkel, azután hobbizik, stb, szóval nem vállalunk gyereket.
Aki szerint meg "jaj, majd megváltozik" - aha, persze, 50-50, szóval ezt nem.
Nem 7, a gyerek előtt nem kellett gyerekes programokat szervezni, nem kellett a gyerek napi rendjéhez alkalmazkodni, nem kellett olyan szállást keresni, ami gyerekbarát, de felnőttként mégsem annyira; gyerek előtt nem termelődött mindennap ennyi szemét (beleértve a használt pelenkákat); gyerek előtt nekem is tökéletesen megfelelt egy átlag hétvégén, ha fekhetek az xbox előtt, vagy olvashatok egy könyvet, csak ugye ezt gyerekkel nem annyira teheted meg, akinek van egy rakat energiája, őt nyilván a te xboxozásod nem köti le, és valami jónak tűnő példát mégis csak akarsz neki mutatni; gyerek előtt nem kellett arra is figyelmet fordítani, hogy ő mit eszik és tökéletesen megfelelt a pizza, ha nem volt otthon semmi; gyerek előtt nem volt szempont egy elindulás bárhová, mert nem kellett senki alvásidejét figyelembe venni; gyerek előtt harmad ennyi szennyes ruha termelődött, hiszen a mi ruháink maximum csak izzadságszagúak lettek egy egész nap után, a gyerek viszont lekajálja, összesározza, most éppen naponta 2x összepisili (szobatisztul), ezért a heti 2 mosás helyett heti 6 van; gyerek előtt nem kellett reggel a gyereket is felöltöztetni és elindítani, elegendő volt a saját csipánkat megmosni.
Tudom, hogy a kommented arra irányult, hogy hiszen pontosan tudtam, mire vállalkoztam, de ha valaki szerint a gyerek előtti és utáni élet pontosan ugyanolyan és mindenki pontosan ugyanazt a formáját hozza, az nagyon más világban él. Mi gyerek előtt egy gyerek nélküli átlagos életet éltünk, és a kedves férjem ahhoz az új szituhoz nem tudott még alkalmazkodni, ami gyerekkel jár, és aminek létezéséről a kommented alapján neked elképzelésed sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!