Sok olyan férfi létezik, aki biztosan tudja, hogy soha az életben nem akar gyereket?
Ja, és kíváncsi lennék, hogy ez a döntése mennyire akadályozza a pártalálásban.
Ha válaszolsz, kérlek írd meg, hogy szingli vagy-e és hány éves vagy (csak kíváncsiságból kérdezem)!
Köszi előre is a válaszokat!
Többet ismertem, aki vállalta, hogy csak barátnőt akar, feleséget sem, nemhogy gyereket. Mind válogathatott bőven, mindig akadt nője.
A 30-as éveikre aztán azt látom, hogy büszkén feszítenek az esküvői képeken, majd a gyerekeikkel a képeken. Mind talált olyan lányt, akit nem akart már lecserélni és miatta változtatott a hozzáállásán.
Igen, a párom :) Mi soha nem tervezünk gyereket, jövő évben megyek sterilizációra, hogy még csak véletlenül se legyen semmi baj.
28/N
30/F
Volt egy párom, aki nem volt ezzel tisztában, mai napig kinyílik a bicska a zsebemben, ha rá gondolok, hogy nulla önismerettel tönkretehette volna két ember életét is. Hosszútávú kapcsolat volt, több, mint 3 éve éltünk együtt, babát terveztünk már, így nem védekeztünk. Azt mondta mindig, hogy családot, gyereket akar. Aztán nem jött meg nekem, örültem, hogy végre összejött, vettem tesztet, hogy majd együtt várakozunk az eredményre. Amikor elmondtam, mi van, lesápadt és közölte, hogy ha pozitív a teszt, ő azonnal elköltözik, mert néhány hónapja rájött, hogy nem akar gyereket, csak nem tudta, hogy mondja el. A teszt negatív lett, de ettől függetlenül kértem, hogy költözzön el.
Semmi baj nincs azzal, ha nem akar gyereket, de hazudni nagyon nincs rendben.
Azóta ő csatlakozott valami csoporthoz, ahol direkt olyanok tudnak ismerkedni, akik nem akarnak gyereket, úgyhogy ebből kiindulva igen, vannak páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!