Szerintetek létezik olyan munkahely, ahol nem rúgnak ki azért, mert többször megyek táppénzre a gyerekek miatt?
Illetve a beosztásnál nem tragédia, ha nem hatkor kezdek, mivel reggel viszem őket suliba és oviba?
Állandóan hátrányban vagyok ez miatt, annyira megalázó. :(
Ha előléptetés van, akkor minden fiatal, gyereknélküli kapja a lehetőséget, engem meg már megfenyegettek, hogy repülök a táppénzek miatt, meg azért, mert nem tudtam bevállalni a hét órás munkakezdést. :(
Van diplomám, délután a férjem megy értük és mégis, egy ócska senkinek érzem magam, akinek állandóan rettegnie kell a gyerekei miatt. :(
A férj is viheti őket oviba
Amúgy meg ha 6kor kell kezdeni, akkor 6kor kell. Te se ertekelned ha a busz csak hétkor jönne, mert a sofőr nem ér rá korabban
Home office-szal, majd rövidített munkaidővel tudom megoldani.
Nálunk szükség volt rám, így a főnök megkérdezte, mikor tudok kezdeni, és meddig tudok maradni.
Mázlim volt.
Betegség esetén nagyszülők.
Ahol olyan a tudásod, amit egy friss papíros nem tud helyetted megcsinálni és te diktálhatod a feltételeket. Amíg helyettesíthető vagy, addig helyettesíteni si fognak olyannal, aki most sétált be és független. Tanulj olyat rá, amit nem lehet ilyen könnyen lecserélni!
Mihez értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!