Szerintetek létezik olyan munkahely, ahol nem rúgnak ki azért, mert többször megyek táppénzre a gyerekek miatt?
Illetve a beosztásnál nem tragédia, ha nem hatkor kezdek, mivel reggel viszem őket suliba és oviba?
Állandóan hátrányban vagyok ez miatt, annyira megalázó. :(
Ha előléptetés van, akkor minden fiatal, gyereknélküli kapja a lehetőséget, engem meg már megfenyegettek, hogy repülök a táppénzek miatt, meg azért, mert nem tudtam bevállalni a hét órás munkakezdést. :(
Van diplomám, délután a férjem megy értük és mégis, egy ócska senkinek érzem magam, akinek állandóan rettegnie kell a gyerekei miatt. :(
Én home office-ban vagyok, plusz kötetlen munkaidôben, vagyis én osztom be, mikor dolgozom.
Részmunkaidôbe mentem vissza a gyerekek után.
És a fônököm egy áldás. A kollégáim szintén.
Multi, nyilván.
Multinál dolgozom, ha nem vinném vidékről a gyerkőcöt suliba, akkor a covid miatt lassan 2 éve home office-ban lehetnék, de nekem praktikusabb bejárni az irodába. Amikor viszont szünet van vagy beteg a fiam, otthonról végzem a munkám.
Lehet körül kellene nézned, hogy nem hirdetnek-e neked való home office-os munkát, ahova egyáltalán nem kell bemenni.
Kórházban dolgozom szakdolgozóként.
Senkit nem érdekel mennyit vagyok táppénzen, max engem, mert az eü fizetés azért nem olyan hú de szuper.
Bérezés szempontjából kiemelt kórházban dolgozom, szóval még így is jobban keresek mint más kórházak dolgozói. A fiam több mint egy éve jár bölcsibe, és ma épp 6 hete van itthon. Ugyan felváltva vigyázunk rá, és a nagyszülők is be tudnak segíteni. De ha 6 hete lennék táppénzen a főnökeimet az sem zavarná.
Van.
Logisztikában vagyok team leader, 8.30-14.30 munkarendben, 14.30 után már csak telefonos ügyelet. Ha beteg, akkor home office. Eszük ágába sincs elküldeni, amúgy mindent csinálok tényleg, amit kérnek, panaszuk nem lehet rám.
Barátnőm önkormányzatnál van , ott se küldik el, pedig állandóan beteg a gyereke.
Akkor csak én szívtam meg a munkámmal. A home office-on jelenleg dolgozom, hogy azt el tudjam érni, cégen belül, de az elmúlt hetek után nem biztos, hogy akarok e itt maradni.
Ami nagyon arcul csapott az az volt, hogy műteni kellett (akkor nagyon beteg voltam, volt, hogy komoly fájdalommal dolgoztam) és bár relatív életmentő volt, azért előtte a cégnél megkérdeztem, hogy jelent e majd problémát. Az akkori főnök minden jót kívánt, megnyugtatott, hogy semmi gond.
Majd jött egy váltás és kaptam a fejemre a hosszú táppénz miatt. Hiába mondtam, hogy muszáj volt a műtét. Ja és a későbbi kezdés is megbeszélés kérdése volt nálunk, most meg hirtelen hatalmas probléma lett.
Mindig igyekeztem megfelelni, pont azért, mert tudtam, hogy hátrányos a helyzetem. Mindig elmondták, hogy a munkámmal nincs baj, de mégis jobbnak látják, ha mennék a cégtől, mert nem vagyok ezek miatt megbízható. Sírni tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!