Volt olyan, aki korán (az első trimeszterben) ment táppénzre és szülésig azon is maradt?
7 héttől táppénzen vagyok, és valószínű maradok. Mivel nem én választottam úgymond, ezért nincs bűntudatom
Neked se legyen. Az egészségetek érdekében vagy otthon, nem a napot lopod.
6. Vagy 7 héttől,pontosan nem emlékszem, vagyok itthon táppénzen. Apolonokent dolgoztam egy nehéz osztályon muszakban, egy percet sem gondolkodtam, hogy azonnal eljovok.
32 hkm
Szia! En is a 7.heten jottem tappenzre, egesz nap idegesitett a fonokasszonyom, minden reggel gyomorideggel mentem-jottem haza. Nehezen jott ossze a picur, es nem volt kerdes, hogy o egeszsege az elso.
30 hkm
Nálam az a gond, hogy volt már vetélésem + most is véreztem + pcos+ cukorbetegség.
Elméletben 8 órában dolgozom minimál béréért, DE feleketén túlórázhatom és akkor 800 ft/órabérérrel többet kapok. Igen ám, de 15-20 órákat képtelen vagyok dolgozni. Nincs könnyített munka, tehát fizikailag és mentálisan is megterhelő, nem lehet leülni,nem lehet akkor wc-re menni, amikor szeretnék. A hasamat folyamatosan ütögeti a gép. A férjem jól keres, szerinte ne menjek vissza, de attól még kellemetlenül érzem nagam itthon, mert lélekben szeretnék dolgozni, de fizikailag nem bírom. :(
Ha itthon nagyobb házimunkába fogok, máris elkezd fájni a pocim.
+ úg képzeltem el, hogy 6 hónapos korig dolgozok, tornázbi járok, utazunk és élvezzük az életet, de a természet közbeszólt.
Ha irodai munka lenne, egy percig sem gondolkodnék, hogy vissza menjek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!