Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak nagyjából milyen elvárásaik vannak?
Mit kell tennie egy nőnek kb hogy feleségül vegye egy férfi?
Ez érdekelne engem nagyon. Valaki megtudná válaszolni?
Legyen ő az első és egyetlen nő elérhető közelségben, mikor rájön a pasasra a házasodhatnék.
Ennyit!
Az esetek 90%-ában ez így működik.
Házasodni akar a férfi, erre elveszi az első nőt, aki az útjába akad és igent mond neki.
2-es!
Talán el kéne rajta gondolkodni, hogy miért van ez így!
Főzzön úgy mint Jamie Oliver, tiszítson úgy mint a Cilit bang, emellett pipázzon mint a Popeye. :D
Viccet félre téve, most erre mit lehet mondani? Már egy kapcsolathoz is mindenkinek mások az elvárásai, nem hogy még egy lánykéréshez. Mindenki csak a saját vélt vagy valós igényét tudná itt megfogalmazni, ami mondjuk még idővel változhat is.
Ha van egy kis esze a nőnek, nem adja oda akárkinek a kezét. Arra méltóvá is kell válni a férfinak.
Én is szeretném, ha nekem a férfi megteremtené az otthon melegét. Nekem nem jár?
Amúgy a 2-esnek igaza van. Ezért van sok rossz házasság, mert a pasik akkor házasodnak, amikor rájuk jön az inger, és akkor azt veszik el, aki épp akkor fizikailag legközelebb áll hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!