Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férfiaknak nagyjából milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak nagyjából milyen elvárásaik vannak?

Figyelt kérdés

Mit kell tennie egy nőnek kb hogy feleségül vegye egy férfi?

Ez érdekelne engem nagyon. Valaki megtudná válaszolni?

tegnapelőtt 20:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk én inkább nem mennék férjhez. Jobb a szabadság, hidd el(úgysem fogod).
tegnap 09:23
 22/24 anonim ***** válasza:
18%

"Mit kell tennie egy nőnek kb hogy feleségül vegye egy férfi?"

Legyél vagyonos és elveszlek!

tegnap 09:49
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszer csak jön egy ilyen érzés a férfiakban, hogy most házasodni akar, és akkor veszi el azt a nőt, akivel éppen van. Jó esetben ez élete szerelme. Engem élete szerelmének tart a vőlegényem, és mégis, amikor még csak beszéltünk az eljegyzésről, mondta, hogy nem akarja még, mert fiatal hozzá (25 volt ennél a beszélgetésnél). Aztán amikor megérett rá, eljegyzett. Tesómat csak akkor jegyezte el a férje, amikor már gyerekek is voltak és már 40-hez közeledtek és 10+ éve együtt voltak. Tesóm akart házasságot, a férje nem, nem tudta megmondani, hogy miért, hiszen jó volt a kapcsolatuk. Gyereket szeretett volna, házasságot meg nem. Majd egyszer csak, amikor már évek óta nem volt ez téma és tesóm is beletörődött, akkor megkérdezte a férje, hogy hozzámegy-e feleségül, mert most úgy érzi, hogy megérett rá. Sajnos rossz sztorik is vannak, például egyik régi barátnőm esete, ott a srác már a gyűrűt is megvette, de a barátnőm szakított vele. Úgyhogy a srác fogta magát és egyből összejött egy másik lánnyal. Barátnőm után még hónapokig epekedett, majd amikor rájött, hogy semmivel sem tudja visszaszerezni, inkább eljegyezte és el is vette az éppen aktuális barátnőjét, gyerek is lett, pedig hát ugye nem őt szerette...
tegnap 10:43
 24/24 anonim ***** válasza:

11 hónap együtt élés után (ahogy összejöttünk hozzá költöztem és attól a naptól együtt élünk) terhes lettem.

Megkérte a kezem, feleségül vett.

Nem volt munkám, elhízott voltam, még tanultam, nem volt egy full tökéletes kapcsolat.

Érdekes módon házasság után rendbe jöttek maguktól a dolgok. Tudtunk jókat beszélgetni újra, türelmesek lettünk egymáshoz, meg tudunk beszélni nézeteltérést, a szex még soha nem volt ilyen jó senkivel sem, lefogytam.

Egyrészt amit előttem írtak, hogy akár a pasi házasodni. Másrészt én az első pillantástól éreztem, hogy valami nagyon jó történni fog kettőnk között. (Évek óta ismertem egyébként.)

Aki nem akar házasodni sehogy nem vesz el. Lehetsz modell alkat, tökéletes háziasszony, ha nincs még megérve a házasságra nem fog elvenni.

Összetett dolog ez.

tegnap 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!