Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak nagyjából milyen elvárásaik vannak?
Mit kell tennie egy nőnek kb hogy feleségül vegye egy férfi?
Ez érdekelne engem nagyon. Valaki megtudná válaszolni?
"Mit kell tennie egy nőnek kb hogy feleségül vegye egy férfi?"
Legyél vagyonos és elveszlek!
11 hónap együtt élés után (ahogy összejöttünk hozzá költöztem és attól a naptól együtt élünk) terhes lettem.
Megkérte a kezem, feleségül vett.
Nem volt munkám, elhízott voltam, még tanultam, nem volt egy full tökéletes kapcsolat.
Érdekes módon házasság után rendbe jöttek maguktól a dolgok. Tudtunk jókat beszélgetni újra, türelmesek lettünk egymáshoz, meg tudunk beszélni nézeteltérést, a szex még soha nem volt ilyen jó senkivel sem, lefogytam.
Egyrészt amit előttem írtak, hogy akár a pasi házasodni. Másrészt én az első pillantástól éreztem, hogy valami nagyon jó történni fog kettőnk között. (Évek óta ismertem egyébként.)
Aki nem akar házasodni sehogy nem vesz el. Lehetsz modell alkat, tökéletes háziasszony, ha nincs még megérve a házasságra nem fog elvenni.
Összetett dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!