Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg a férfiaknak is...

Tényleg a férfiaknak is ekkora elvárásaik vannak?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok és el képedek,mert azt tudom hogy a lányoknak legendásan mesébe illőek egy férfi iránt az elvárások,ezért is találnak nehezen párt,de rá döbbentem a férfiak is ilyenek.Én széles látókörrel nézek a csajokra vékonytól a vastagig,sőt semmi olyan kikötésem sincs ,hogy csak is bombázó lehet így le is döbbentem.Van egy ismerősöm a vele való beszélgetés közben láttam meg a dolgot hogy ez így van,hát nem egy szépfiú meg nem is valami eszes de neki csak a bombázók kellenek,a telt neki már kövér meg ez meg az nem jó.Hát az ilyen biztos hogy egyedül marad.
2014. dec. 6. 14:33
 1/9 anonim ***** válasza:
A hülyeknek biztos.
2014. dec. 6. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy egyedül marad, de az tuti, hogy nehezebben fog magának párt találni. Egyébként sem a külső a legfontosabb, azon lehet változtatni, míg a belső értékeken már kevésbé.

22N

2014. dec. 6. 14:37
 3/9 A kérdező kommentje:

ma 14:37

Neki a külső a legfontosabb

2014. dec. 6. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, vannak ilyenek nőben is, férfiban is. Ráadásul a férfiak többsége vizuálisabb, amíg egy nőt sokszor egy jó dumával is le lehet venni a lábáról, egy nő lehet akármilyen intelligens, vicces, ha mondjuk kövérkés, vagy nem szép arcú, akkor semmire nem megy vele a férfinál (hacsak az kifejezetten nem az ilyen alkatot szereti)
2014. dec. 6. 14:40
 5/9 A kérdező kommentje:

ma14:40

Hát mert hülyék a férfiak is,én pl imádom a telt vagy vastagabb lányokat ,de nem zárkózom el más testalkatú lánytól sem.

2014. dec. 6. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak a buta emberek(legyenek azok nők vagy férfiak akár) akarnak gyönyörű és üres párt...
2014. dec. 6. 14:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát igen egyre jobban így látom én is,ez a világ kezd teljesen vizuális lenni,aztán meg idővel talán ha lesz sütni valójuk ami nem biztos bele gondolnak hogy valami nem stimmel szép az az ember akit választ de valamiért sosem működik a kapcsolat.
2014. dec. 6. 14:53
 8/9 anonim válasza:
Megmondom őszintén, nem teljesen értem én az itteni férfi válaszadók többségét, pedig én is férfi vagyok és igen, nekem vannak elvárásaim, ahogy a nőknek is, a férfinak is szerintem egészséges, ha van egy határ. Pl. 1es, miért "hülye" valaki, ha mondjuk ad magára, van önbizalma, de éppenséggel nem szeretne mondjuk akármelyik csajjal találkozni. Nem hazudok, régebb óta egyedülálló vagyok én is, de én speciel úgy elvagyok, mint a befőtt, nem vagyok benne semmiféle fölösleges bizonytalan kapcsolatba és amíg nem jön valaki, addig is van szabadidőm több mindenre, akkor lennék "hülye", ha emiatt lennék elkeseredve szerintem. Aki majd megfog, tenni fogok érte, hogy közelebb kerüljek hozzá, de ha nem tetszik, nem fogok azért, csak mert hogy ne legyek egyedül. Nem a "bombanőkre" szeretnék én itt rámutatni, hogy csak ők vannak, nem! De én pl teltebb lánnyal sose fogok összejönni, mert nem tetszenek. Egyik barátomnak viszont csak a teltebb lányok tetszenek. Ennyi. Valakinek én sem tetszem, valakinek meg igen. Én tuti nem fogok belemenni olyan párkapcsolatba, ahol csak mert jófej, rendes velem a kiscsaj, igaz, végképp nem tetszik, na de "ne legyek már egyedül, ezért összejövök vele." Nem fogom magamat a bizonytalanságba tenni senkiért sem, miközben egyedül is lehet boldogan élni és hiszem, hogy egyszer eljön az a valaki. Tehát a kérdésre a válaszom: igen, nekem akkor nagyok az elvárásaim, mert egy nőre sem vagyok rászorulva és nem fogok akárkivel összejönni brahiból.
2018. okt. 27. 13:48
 9/9 A kérdező kommentje:

# 8

És így nagy szingliségedben ,szexelni szoktál valakivel vagy évek óta semmi?

2018. okt. 28. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!