A nőknek tényleg rövidebb idejük van férjet találni és családot alapítani mint a férfiaknak?
Szerintem ez egyénfüggő.
Vannak olyan férfiak akik 30 felett sem tudnak találni senkit ahogy nőkben is.
ketyeg a biológiai óra, egy idő után a nő nem tud szülni, vagy nagyobb a kockázata a betegségeknek stb.
Míg a pasi sokkal tovább marad nemzőképes.
Tehát szerintem igen
Egy férfi 5 éves korig kb teherbe ejthet nőt. Egy átlag nő 40 évesen már nem képes teherbe esni, vagy csak nagyon nehezen.
Persze vannak kivételek, de kevés.
Hát igen, a 30 az eléggé nagy mérföld kő egy gyermektelen ember számára. Szerintem a nők talán olyankor már elkeserednek, mi férfiak pedig nem.
ez nem férfiakra és nőkre hanem "szépekre" és "rusnyákra" oszlik. Aki szép fiatalon annak akkor KELL családot csinálnia amíg el nem múlik a szépsége (nőknél) férfiaknál aki szép az általában keres egy másik szép csajt vagy egy rusnyát szolgának hogy mikor a csávó nem lesz már szép akkor is legyen aki behozza a tévé elé a behűtött Kőbányait...
Aki meg rusnya nőként az vagy beáll szolgának egy ilyen csávó alá, vagy keres egy rusnya csávót vagy karriert csinál esetleg becsavarodik és feminista/őrült macskás hölgyé változik.
A rusnya csávók meg vagy rusnya csajt keresnek vagy karriert és hatalmat szereznek amivel - érdekből - megtarthatnak egy "szép" csajt... De minek mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!