A férfiaknak vagy a nőknek esik roszabul a visszautasítás?
A férfiak nagy része már hozzászokott a visszautasításhoz.
Én pl. ha nem jön össze egy csaj akkor leszarom majd lesz következő vagy nem.
A nők azt hiszik hogy nekik mindent lehet, nem törődnek sokszor a férfiak érzéseivel és úgy elküldenek minket a halál fa_szára hogy nemigaz.
Ennyit az egyenjogúságról.
Bingó.De annyival kiegészíteném,hogy az a fél veszi jobban a lelkére az elutasítást amelyiknek
kevesebb az önbizalma.Ez ritkán lehet a nő is.
Valahogy nekem nem tiszta, hogy hogy jön a kérdéshez az, hogy a férfiak, vagy a nők próbálkoznak többet a kezdeményezéssel?
Ez kb. olyan, mint ha azt kérdezném, hogy ha konkrétan bokán rúgnak egy férfit, vagy egy nőt, akkor melyiküknek fáj jobban, erre azt kezdené valaki számolgatni, hogy statisztikailag egy férfinak, vagy egy nőnek van nagyobb esélye a bokán rúgásra. Na, mármost ha valakit bokán rúgnak, rohadtul nem fáj neki kevésbé attól, hogy nagy általánosságban véve kevesebb esélye lett volna rá, hogy ilyen történjen vele.
# 9
Ilyen hülye hasonlatot már rég hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!