A férfiaknak nagyobb elvárásaik vannak a külsővel szemben, mint a nőknek?
Van benne valami, bár általánosításnak nem mondható, de tény, hogy több olyan férfi van, akinek nagyon fontos a külső, és már-már horribilis elvárásokat támasztanak a nők elé.
Több olyan párt látok az utcán, ahol a nő sokkal jobban néz ki, mint a párja.
A nőknek leginkább az igénnyesség a főfő szempont. Attól még lehet valaki vonzó, ha nem olyan szép külsőre, viszont nagyon is ad magára.
Szerintem nem. A ronda pasik általában nem kelendőek.
A nők előszeretettel előnyben részesítik a helyes arcot és magas termetet és normál, sportos alkatot.
Én sk helyen azt látom hogy aránylag helyes nők kövér, slampos lepukkadt nőkkel mennek.
Persze vannak kivételek is bőven.
"aki már 25 éves és csak erős átlag."
Na, azért nem kell magadat elásni:)
Csak 5 év korkülönbség van köztetek és 25 évesen még nagyon fiatal vagy.
De amúgy egyetértek azzal, hogy a pasiknak fontosabb a külső, mint nekünk, nőknek.
"De amúgy egyetértek azzal, hogy a pasiknak fontosabb a külső, mint nekünk, nőknek."
én meg ezzel baromira nem értek egyet! a saját tapasztalataimból kiindulva erősen tudom cáfolni!!
Általánosságban azt mondják, hogy a férfiaknak nagyobbak az elvárásaik a külsőre, ami lehet, hogy így van, de valójában ez nem jelent drasztikus különbséget. Meg aztán mi számít nagy elvárásnak. Én például "megkövetelem" azt, hogy a szemén/tekintetén olyasmit lássak, ami úgy érzem, hogy illik hozzám. De ezen kívül elvárásom igazából nincs, de ez mondjuk nagyon.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!