Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Felkeresnètek életetek szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkeresnètek életetek szerelmèt x èv után, ha mèg mindig nem tudnátok öt elfelejteni?

Figyelt kérdés
tegnap 22:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Én még meg se találtam , szerintem nem is fogom, szóval nem! 😆
tegnap 22:15
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem keresném. Bár vicces, mert volt egy tinikori szerelmem, akire mindig is úgy tekintettem, hogy ő volt az igazi nagy szerelmem annak ellenére, hogy kinyírtuk egymást.

Jó pár évre rá tök véletlenül találkoztunk (én épp váltam, neki se volt senkije), hónapokig csak találkozgattunk. Most egy pár vagyunk, így felnőtt fejjel azért egész más, rengeteget változtunk. Ha olyan lenne, mint X évvel ezelőtt, már belelöktem volna a Dunába.

tegnap 22:19
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Senkit sem keresnèk és nem keresek fel...Nem megyek házhoz a pofonért soha többé!Akit èrdeklek,az tudja,hol talál!!!
tegnap 22:22
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
Eszembe nem jutna, amikor ő próbált megkeresni akkor is ignoráltam. Nagyon szerettem, az eddigi talán legmélyebb szerelemmel az életemben, de komolyan mondom a mai napig fel nem foghatom hogy lehetett ennyire egy önszabotáló szerencsétlen. Utólag inkább kiábrándítóan felejthetetlen.
tegnap 22:25
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Én úgy vagyok vele, hogy ha azt se tudom hol van, mit csinál, akkor biztos, hogy nem ő volt életem szerelme.
tegnap 22:25
 6/20 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan dolog ami kèzzel fogható… ez az èrzès egyszerüen itt van gombòckènt a torkomban… ès bármerre jár bármit is tesz, nekem ö volt ès marad az igazi. Együtt voltunk èvekig, de sajnos nem volt lehetösègünk arra, hogy közelebb lakjunk egymáshoz annó ès sajnos èn nem birtam tovább .. elengedtem öt… èvekig gyötrödött miattam vègül mind a ketten megházasodtunk..más más utakon kezdtünk el járni… de ö megmondta a párjának már az elejèn hogy neki nem ö az igazi, èn pedig szintèn töle függetlenül jelentettem ki a fèrjemnek, hogy szeretem mint embert, de hiányzik az a bizonyos plusz az èrzelmeimböl… ö az esküvöje napján is megkèrdöjelezte mèg hogy vajon jó döntès e az amit tesz ès hogy èn vajon boldog vagyok e… èn hetente legalább 1x biztosan vele álmodok ès már èvek óta. Ez olyan irányithatatlanul fájdalmas èrzès, amit egyszerüen nem tudok elmagyarázni.. sokáig örlödtem magamban, amig oda eljutottam, hogy vègül felkeressem öt, nem volt könnyü ès szètmar a büntudat sokminden miatt, tagadtam magamnak hogy ez biztosan majd el fog mulni, hogy ez nem szerelem..de olyan mintha mágneskènt hùzna ùjra ès ùjra magához.. nem tudom van e èrtelme ennek, sok mindennek nincs.. de amit tudok hogy èn sose tudnèk ennyire öszintèn tiszta szívemböl szeretni bárkit is ahogyan öt, minden egyes porcikám sóvárog utánna. Ès tudom kötve van mind a kettönk keze, ami sose Volt máskèppen, elejètöl kezdve kötve volt.. de vègtelenül szeretem… Ami meg mèg inkább megnehezíti a helyzetet, hogy ö is ugyanúgy nyit felèm… szerintem azt se tudjuk, hogy mit csinálunk.. sose tudtuk..
ma 00:51
 7/20 anonim ***** válasza:
57%
Akkor miért nem vagytok együtt? Nem két ember szenved, hanem négy, ha meg gyerekek is vannak, akkor még több. Nem is értem ezt az egészet. Miért jó mindenkinek boldogtalan házasságban élni?
ma 05:05
 8/20 anonim ***** válasza:
57%
Olyanokat nem keresek akiket ennyire nem érdeklek.
ma 05:37
 9/20 anonim ***** válasza:
72%
Az emlékét szereted. Ha évek óta nem léptél tovább és az új kapcsolatod sem segített, akkor te egyszerűen erőlteted, hogy szeresd. Akivel nem beszélsz azon fél év alatt tovább tudsz lépni. Fogadok ha újra találkoznátok már nem lenne ugyanolyan. Amúgy meg fa szért kezdesz bele egy komoly kapcsolatba ráadásul még hozzá is mész úgy hogy még az előzőn nem vagy túl... Mondjuk mindkettőtök házastársának nulla az önbecsülése, ha ilyen kijelentések után veletek maradtak...
ma 05:46
 10/20 anonim ***** válasza:

Utolsó nem csak a házastársnak nulla az önbecsülése, hanem a kérdezőnek is.Borzasztóan szánalmas vagy inkább megvetésre méltó, hogy ennyire nem tud egyedül lenni, és az első szembejövővel összeházasodott annak ellenére is, hogy nem szerelmes belé.50 éves vagyok, de képtelen vagyok felfogni, hogy miért kell mindenáron összeállni valakivel, pláne házasodni,hogy még 5 percig se kelljen egyedül lennie.A kérdező szakember segítségére szorul, mentálisan nagyon nincs rendben.Inkább csak a szerelembe szerelmes mint a rajongásának a tárgyába.

Ezt a közelében való lakást sem tudom felfogni mint kifogást.Ha valóban annyira szerették volna egymást, mint ahogyan állítják akkor megoldották volna.Ehelyett inkább szétmentek és össze rakták magukat valódi érzelmek nélkül mással.Erre csak azt tudom írni, hogy két tökéletes idióta.

ma 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!