Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet így egy házasság vagy ez már a vége?
10-essel értek egyet, nem feltétlenül jelenti, hogy vége, ilyen hosszú (de akár rövidebb) kapcsolatban is felmerülhet az igény a mással való szexelésre az érzelmektől függetlenül.
De a nyitott kapcsolat nem való mindenkinek, nyilván sokan nem is mennek bele, sokszor nem is működik, akár azért, mert mindkét fél másképp képzelte el, hogy ő mit fog érezni, a társa mit fog érezni, hogy fog ez menni stb.
Hú, ez a kérdés most nálam nagyon betalált.
20+ éve vagyok férjnél, nekem a férjem volt az első és egyetlen pasi az ágyban. A férjemnek előttem voltak női, komoly nem, csak néhány alkalmas szex, amolyan tinikori discoszex.
Ezt nagyon megbántam. Érdekes, hogy eddig büszke voltam a hűségemre.
Azon gondolkodom komolyan, hogy meg akarom tapasztalni milyen mással.
A férjemet szeretem, ismerem minden porcikáját, de haragszom is magamra, hogy nem éltem ki magam.
(Ne írjatok kérlek privátot, nem innen szeretnék ismerkedni.)
#14 én is nő vagyok 20 éve első kapcsolatomban. A szexualitásom felfelé ívelő pályán. De mégsem érzem hogy mással akarok lenni. Százezer százalékig kielégítő a férjemmel való együttlét.
Nálatok milyen a szex? Nem lehet hogy nem az igazi s ezért gondolkodsz máson?
Az a kiélés hogy x+1 számú faxxal volt dolgod? Nem élheted ki az összes vágyadat a férjeddel? (Akár a többest is?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!