Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasság garancia?
Adott a férjem. Esténként állandóan szexuálisan közelít, persze én elutasítom, mert általában semmi kedvem a szexhez. Én ilyen vagyok. Ő erre azt mondja hogy a felesége vagyok, és szerinte a házasság alapból garancia a rendszeres szexhez. Hát én ezt nagyon nem így látom, ugyanis minden ember rendelkezik önálló akarattal!
Vélemények?
Nyilván nem kényszerítünk senkit arra, amit nem akar.
Viszont az baromira nem értem, ha ennyire "béna" az ágyban szerinted, mi a tökömért mentél hozzá???
Jo karotnyelt no lehetsz. A ferfiak altalaban nem szeretik ha egy no szex helyett inkabb “komoly es nyelveket tanul”, csoda hogy meg ezek utan o teper… huuu
Csuda egy hazassag 😅nem vagy aszexualis vagy autista? Valami tuti nem oke
Nincs kőbe vésve, hogy heti X alkalommal kellene szexelni, de úgy vélem, hogy egy jó kapcsolathoz, házassághoz a rendszeres, kielégítő, harmonikus szex is hozzátartozna.
Minek vagytok még együtt, miért raboljátok egymás idejét?
"Én úgy gondolom, csak és kizárólag az egyén érdeke ami számít. Ha nekem valami nem jó vagy nem tetszik, akkor azt nem csinálom, ugyanis más különban az már kényszer lenne. Ha a férfjem örül az jó, de az az ő öröme."
Ez egy elképesztően önző viselkedés. Lelki és érzelmi értelemben egy szörnyeteg vagy.
Egyáltalán hogy hoztátok össze a gyereket?
Ha valami nem jó, akkor nem csinálod, mert kényszer? De akkor nem is dolgozol? Nem is tankolsz a kocsiba, mert azért fizetni kell és azt nem akarod? Vagy hogy van? Mikortól van az, hogy azért mégis elviselsz "kényszer" dolgokat?
A férjed gyakorlatilag felörlődik abban, ahogy kínzod és nem veszed észre, mert kényelmetlen.
Nem akar megcsalni, mert jóember, de mégse engedsz neki egy centit sem, mert neked nem fér bele.
Rémisztő, hogy mennyire korlátozott és embertelen vagy.
Nem, hogy csak nem szereted őt. Valójában tudatosan lassan kínzod azt az embert, akinek megesküdtél, hogy szeretni fogod a haláláig.
Milyen ember vagy Te?
És közben még Te vagy felháborodva, hogy ő neki miért vannak természetes vágyai... Mintha valakit bezárnál a pincébe és amikor ételért könyörög, akkor közölnéd, hogy Te nem szoktál enni és egyébként is gusztustalan a szájba venni és megrágni dolgokat, aztán lenyelni. És mit képzel magáról, hogy ő enni kér?!
A férjedet lassú tűzön kínzod, és ez téged még csak nem is érdekel?
Jó embernek tartod magad?
Csak nekem van az az érzésem, hogy ez a kérdés kamu? Pontosan, ahogy egy férfi az aszexuális nőt elképzeli, abból is a bunkó, önző fajtát. Nem mondom, hogy nincsenek ilyen nők, de azok a hatékonyság nevében nem írnak ki ilyen megnyilatkozásokat🤣.
Hihetetlen, milyen komolyan válasolgattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!