Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság esetén lehet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság esetén lehet olyan szerződést irni ahol megegyeznek a felek, hogy mindkettejük válás esetén a saját 100%-os tulajdonát megtarthatja?

Figyelt kérdés
Nem készülök házasodni, csak kiváncsi vagyok hogy ez hogy müködik pontosan? Mert annyi olyan sztorit hallottam hogy a nő kisemmizte a csávót stb... nem létezik olyan szerződés, ahol kijelented hogy a nem közösesen megszerzett vagyont nem vagy köteles elfelezni vele/odaadni neki?

2023. júl. 24. 00:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki olyat választ amilyet akar. Szíve joga. Én nem jutottam el az oltárig filléreskedő emberrel. Kiábrándító volt.
2023. júl. 24. 10:19
 62/71 anonim ***** válasza:
64%

58

😳

Nem a zsé miatt házasodok! Ellenbe "zsé" nélkül nem házasodok, mert nincs értelme! Eleve normális nő nem szül csóró pasinak! Én hiába keresem most az atlag női netto 600at, ha elmegyek szülni, 3 év off a karrieremből! Most akkor vagy bebiztositom magamat házasságiszerződessel, vagy nem szülök! Nekünk van! Ha válás van, enyén a ház, az autó amit használok, ő pedig el kell, hogy menjen valamelyik lakásába! Nem volt kötelező aláirnia...csak nekem meg nem kötelező szülnöm! Ennyire egyszerü a.képlet! Pofám leszakad tőled. Én teljesen jol eltartom magamat egyedül is, nem kell hozzá féfi, de a KÖZÖS gyereket muszáj eltartani, muszáj vele otthon maradni, foglalkozni kell vele, es valakinek a házat is ki kell ganyézni! Ő meg vallalkozo, rohangálhat amerre akar, én ott vagyok biztos pontnak, aki rendezi a csaladot/haztartast, mindent. (Nem Ezerszer nehezebb, mint dolgozni munkahelyen...viszont ezer szebb "munka" ez számomra, mint lehúzni a 8 órámat! Amig dolgoztam, kb 8-9re bekocsikaztam az irodaba, du meg hazajottem. Max fél ora házimunka/nap, es szabad voltam. Lehet, hogy fizikailag ő keresi pénzt, de mindketten megdolgozunk erte...

2023. júl. 24. 13:02
 63/71 anonim ***** válasza:

#62 “Átlag női 600-t” 🤥 (Ausztriában vagy hol?)

Azért azt is tegyük hozzá, hogy 3 év alatt nem keresel meg egy házat…

2023. júl. 24. 13:41
 64/71 anonim ***** válasza:
53%

63

Magyarországon! Ha beszélsz legalább 2 nyelven (meg angolul persze, de az ugye alap) és van egy használható diplomád, ami nem szociológus, vagy valami egyéb haszontalan szarság, ennyi az alap fizetes!

2023. júl. 24. 16:52
 65/71 anonim ***** válasza:
63%
#64 Nekem is több a fizum ennél, de ne szórakozzunk már, hogy ez lenne “az alap”, meg az “átlag”.
2023. júl. 24. 16:58
 66/71 anonim ***** válasza:
50%

65

Gratulalok! 😊Majd nekem is lesz több!

Ha a 20as éveidet nem bulikáztad el, meg nem a picsádatmeresztetted, ennyi az átlag pesten

2023. júl. 24. 17:11
 67/71 anonim ***** válasza:
73%

#66 Nem, inkább ha olyan családból jössz, hogy a szüleid fizettek neked két nyelvvizsgát meg talán az egyetemi költségeidet is, mint gondolom neked is. Esetleg még be is ajánlottak az első helyedre.

Tudod, mint ahogy Orbán Ráhel is önerőből ért el mindent, nincs köze a sikereinek az apjához.

Szóval némi önkritika nem ártana…

2023. júl. 24. 17:24
 68/71 anonim ***** válasza:
100%

A másik, hogy ne már a fizetése meg a pénze alapján ítéljünk meg valakit, hanem az emberi értékekkel is foglalkozzunk.

Egy tanár, kutató, mentős több értéket teremt valószínűleg, mint egy államtitkár a két millió fölötti fizujával…

2023. júl. 24. 17:41
 69/71 anonim ***** válasza:

67

Koszonom, a kedves szavakat! édesapám 19 éves koromban elment, 🖤 addig sem volt könnyü, de utána pokoli nehéz volt. Bem tagadom, volt szülői segitségem édesanyám részéről, ami erejéből kitelt, de az véges volt! Ejjel pultoztam, vagy hosteskedtem, másnap reggel volt, hogy pultozásbol mentem órara úgy, hogy kávé folyt az ereimben, vagy energiaital, (ha volt rá pénzem epp) - ebből a penzből végeztem el a fősikolat, mert a kolesz nincs ingyen ám..., az ösztöndíj sem volt sok! Nyelvizsgám pedig csak angolból van! (De az sem érdekel senkit, mert allásinterjun beszélgetni kell)..sőt a diploma sem, pedig penzügyes! Akarhany interjun voltam eddig 3 dolog erdekelte őket: 1, milyen szinten beszélem a németet és a franciat, (az angolon kivul persze), 2, Milyen vallalatiranyitasi rendszereket ismerek (kb mindenhol SAP van) 3, Milyen az exceltudásom! Le se szarták, hogy van e diplomám...vagy nyelvizsgám. A HR a mai napig el sem kérte! De ha szeretnél ennyiert dolgozni te is, most van szabad hely! Spanyol franciast keresnek. Excelre megtanitanak az alapokra, a többit magadnak kell kitalalni. Egészen pontosan 731500 a netto fizum most.

De tudom-tudom; ha egy nő ér el valamit, akkor azt biztos nem önerejéből...a diplomát is szopással szerezte minden nő. (Esetemben max nyalással, mert nem volt férdi tanarom..talán max 1, de nem baj, akkor is szopással szereztem, tudom!) Ha egy férfi ér el valamit, akkor azt természetesen a teheségének köszönheti.

2023. júl. 24. 19:20
 70/71 anonim ***** válasza:
100%

68

"Egy tanár, kutató, mentős több értéket teremt valószínűleg, mint egy államtitkár a két millió fölötti fizujával…"

- ezzel maximálisan egyet ertek, csak mivel mindenképp szerettem volna gyereket, így ilyen szakmával rendelkező férfi sajnos nem jöhetett szóba!

2023. júl. 24. 19:21
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!