Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 30 éve ismerem a feleségem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éve ismerem a feleségem, 22 éve vagyunk házasok, 2 nagykorú lányunk van. Az elmúlt 5 hónapban 20 év kihagyás után újra dolgozik, azóta teljesen kispórolja a szexet. Amikor meg szóba hoztam a 8-10. héten már, akkor még én vagyok a legalja?

Figyelt kérdés
Sokat veszekszünk emiatt, mostanában már elég húsbavágóan. Számomra elvesztette ez az egész történet a varázsát, válni akarok. Erre azt kaptam, hogy így mi lesz az ő befektetett 20 évével. Amikor azt mondtam, hogy ezt előbb kellett volna átgondolni, akkor meg hogy én csak a szexért vagyok vele. Nem így van, de a testiség és az érzelmek kéz a kézben járnak szerintem. 5 hónapja tagadja meg teljesen a testi kapcsolatot.

febr. 16. 13:27
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
40%
Nem lehet, hogy van vki a munkahelyén?
febr. 16. 13:33
 2/31 anonim ***** válasza:
22%
A házasságodnak annyi! MOST, kezd el kimenteni a pénzed!
febr. 16. 13:36
 3/31 anonim ***** válasza:
28%
Mi a kérdés?
febr. 16. 13:40
 4/31 Katona Dius ***** válasza:
66%

Önként ment vissza dolgozni, vagy te kérted?

Ha te kérted, nem lehet, hogy így akarja megbusszulni, hogy vissza zavartad dolgozni?

Amúgy hány órában ment vissza dolgozni? A házimunka továbbra is az ő dolga, vagy így, hogy már dolgozik, megfelezitek? Vagy eddig is beszálltál?

Megvallom, ha 8-10 óra munka után egy az egyben rám hárulna a háztartás is, nekem is elmenne a kedvem a szextől. Mondjuk mivel mind a ketten dolgozunk, így a házimunka is közös.

febr. 16. 13:43
 5/31 anonim ***** válasza:
85%
"30 éve ismerem a feleségem" - Szerintem most fogod csak igazán megismerni. És ő is téged.
febr. 16. 13:44
 6/31 anonim ***** válasza:
22%

Az kinek a döntése volt, hogy 20 évig nem dolgozott?

Amúgy azért nincs szex, mert megcsal

7/31 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem dolgozott 20 évig?
 8/31 anonim válasza:
20%
Aki nekem olyat mond, hogy ő befektetett 20 évet, az elmehet a francba. Egy egészséges házasság nem ilyen.
febr. 16. 13:45
 9/31 anonim ***** válasza:
77%

Off: Miért nem dolgozott 20 évig? Eltartottad?

Ő akart visszamenni vagy te erőltetted?

Ha te "küldted" akkor ez akár amolyan bosszú is lehet, mert ő tökéletesen elvolt otthon a fenekén amíg te eltartottad.

Vagy van valaki (akár a munkahelyen), akitől megkapja az adagját, így veled már nem akar..

febr. 16. 13:47
 10/31 anonim ***** válasza:
17%
Ha egy csók sincs akkor megcsal. Én utálom a szexet mégis lefekszem a férjemmel mert igénye van rá. Pedig én is dolgozom.
febr. 16. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!