10 éve vagyok együtt párommal (kisebb nagyobb kihagyásokkal)! Már nagyon régota mondogatom neki hogy legyen babánk! Mit tegyek ha nem akarja?
30 vagyok ,ő egy évvel fiatalabb!Nagyon sok mindenen keresztül mentünk már ennyi idő alatt,voltak szakítások is!
Mindig azt mondja átgondolja,aztán mikor megint rákérdezek azt mondja:Most ne,mert nagyon bizonytalan a helyzetünk (munkahely)stb.De mindig ez van!!!!Szerintem ő nem is akarja!Gondolkodom rajt hogy elhagyom!Meddig várjak még?Elegem van!
Ha mindenképpen babát szeretnél, akkor mondd meg neki. Ha erre még mindig nem akar, akkor azt is, hogy akkor valószínűleg el fogod hagyni.
De ezzel kár volt 10 évet várni... most hol találsz embert, akivel ilyen jól megértitek egymást, összeilletek, együtt tudtok élni - ÉS babát is szeretne?
Az, hogy az első hónapban mit mond... nem biztos, hogy később is úgy gondolja. Vagy valami olyan tulajdonsága van, amit nem veszel rögtön észre...
Szia
Mi kicsit több ideje vagyunk egyutt (kihagyasok nelkul).
Aztan most februarban véletlen kiszakadt az ovszer, mi se akartunk babat, egymasraneztunk, hogy ezek utan tok felesleges vedekezni, es majusra ossze is jott a babó :D
15 hetes, és 5 napos terhes vagyok most :))
Ha tablettat szedsz, ne szedd, ha gumit hasznaltok, próbáld addig húzni, hogy ne vedekezzetek :D
ha meg fogja tudni, hidd el, maskepp reagal majd.
Az első idokben meg annyira nem, de ha meglatja az ultrahangon, akkor majd igen :)
ja, én 29 multam, a parom harminc :)
Én azt gondolom, most elsősorban a saját érdekeidet kell nézned. A párod is a saját érdekeit tartja szem előtt, és nem azt, hogy Te mit szeretnél. Ez nyilván nem jelenti azt, hogy nem szeret, csak "kényelmesebb" így egyelőre.... és ő valóban ráér gyereket "csinálni", csak nem biztos, hogy ha sokáig vár, akkor Te leszel annak a gyereknek az anyja... Ha most nem lépsz, pár év múlva már lehet, hogy késő lesz...
Egy ismerősöm hasonló cipőben járt, mint Ti, és most 40 évesen járják a Kaáli intézeteket, meg a meddőségi központokat, mert most már akar a férje, csak nem jön össze...
Tudom, hogy nehéz egy 10 éves kapcsolatot felbontani, drukkolok, hogy a párod meggondolja magát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!