Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 30 éve ismerem a feleségem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éve ismerem a feleségem, 22 éve vagyunk házasok, 2 nagykorú lányunk van. Az elmúlt 5 hónapban 20 év kihagyás után újra dolgozik, azóta teljesen kispórolja a szexet. Amikor meg szóba hoztam a 8-10. héten már, akkor még én vagyok a legalja?

Figyelt kérdés
Sokat veszekszünk emiatt, mostanában már elég húsbavágóan. Számomra elvesztette ez az egész történet a varázsát, válni akarok. Erre azt kaptam, hogy így mi lesz az ő befektetett 20 évével. Amikor azt mondtam, hogy ezt előbb kellett volna átgondolni, akkor meg hogy én csak a szexért vagyok vele. Nem így van, de a testiség és az érzelmek kéz a kézben járnak szerintem. 5 hónapja tagadja meg teljesen a testi kapcsolatot.

febr. 16. 13:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
52%

8. Pedig de!

2 valós példa:

- Barátom dolgozik, csaja tanul. A csaj JÓL fog keresni, ha végez.

- Volt főnöknőm. Összejött egy gyakornok sráccal, bele tett pénzt, kapcsolatokat, és mára milliárdos cégük van. A srác még mindig fénymásolna, ha nincs a nő.

febr. 16. 13:50
 12/31 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem tömik rendesen az asszonyt a fénymásoló szobában.
febr. 16. 13:56
 13/31 anonim ***** válasza:
69%

Nem biztos, hogy megcsal. Egyszerűen csak kinyílt a szeme, és szeretne még élni.

A lényeg. Válás lesz!

febr. 16. 14:02
 14/31 anonim ***** válasza:
54%
Ha eddig volt szex az nem azt jelenti hogy eddig sem akarta, de eltartottad ezért nem mert nemet mondani? Vizsgáld meg hogy lehetsz ügyesebb az ágyban.
febr. 16. 14:09
 15/31 anonim ***** válasza:
83%

Az is csoda,hogy eddig működött a szexuális életetek .

Az én feleségem még csak 39 és már lassan egy éve nem akar.

És már előtte is csak nyűg volt neki .

Mondjuk neki van valami pajzsmirigy nem tudom alul működik vagy túl,fogyott is sokat olyan vékony mint huszon évesen .

De arra is gondoltam,hogy velem nem de mással igen...

febr. 16. 14:22
 16/31 anonim ***** válasza:
80%

Hány éves a feleséged?

Jó lenne ha a férfiak is tisztában lennének azzal, hogy 40 felett már sok nő a perimenopauzális állapotban van. Aztán 50 körül jön a menopauza.

És ezen minden nő keresztülmegy, akár akarja akár nem.

Persze nem mindenkinél azonosak a tünetek, van akinél gyengébbek, van akinél erősebbek. És az egyik tünet a sok közül a libidócsökkenés, hangulatingadozás.

Itt inkább az a baj hogy ezzel kapcsolatos szakirodalmat kellene mindkettőtöknek olvasni, és ha problémák vannak akkor lehet szakembertől tanácsot kérni.

De ehhez szükség van arra hogy felismerjétek a problémát, ki legyen mondva hogy gond van. Ki kell vizsgáltatni hogy vannak e már hormonális tünetek stb, stb.

De amíg az egyik fél (vagy mindkettő) nem akar erről tudomást venni, nem akar tenni érte hogy jobb legyen a helyzet, akár orvosi segítséggel, addig tényleg nem marad más mint a válás.

Mert az is igaz hogy nem lehet a másikra semmit ráerőszakolni amit ő nem akar!

febr. 16. 14:43
 17/31 anonim ***** válasza:
67%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Sztem ugyanaz a pasi, csak most innen akar alátámasztást szerezni hogy tuti csalta az asszony..

Ne etessétek tovább a rögeszméjét

febr. 16. 15:00
 18/31 anonim ***** válasza:
50%
Hagyjuk már ez a háztartás vezetést. Munka után mindig mindenki bevásárol mos főz takarít? Erősen kétlem. A nejednek felkeltette valaki az érdeklődését a munkahelyen. Nem feltétlen csalt meg de te mint férfi már nem érdekled.
febr. 16. 15:06
 19/31 anonim válasza:
100%
#18 Jaja, én amikor ismerkedtem az asszonnyal, mindketten a saját háztartásunkban ezt mind megcsináltuk, és akármelyikünknél találkoztunk, azért összebújtunk este is meg reggel is. Amióta házasok vagyunk, azóta meg még egyszerűbb is, mert egy háztartást vezetünk ketten.
febr. 16. 16:26
 20/31 anonim ***** válasza:
46%
Elvàlnék ilyentől azonnal...
febr. 16. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!