Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éve ismerem a feleségem, 22 éve vagyunk házasok, 2 nagykorú lányunk van. Az elmúlt 5 hónapban 20 év kihagyás után újra dolgozik, azóta teljesen kispórolja a szexet. Amikor meg szóba hoztam a 8-10. héten már, akkor még én vagyok a legalja?
Köszönök minden kommentet, rengeteg nézőpontból világítottátok meg az említett helyzetet. Voltak hasznos és építő jellegű kritikák is (szar vagyok az ágyban), illetve olyanok amikre én gondolni sem mertem eddigi (megcsal a feleségem). Bármi lehet a háttérben, ezek alapján már érdemes vizsgálódni, beszélgetést kezdeményezni a párommal. Voltak olyanok is, mint pl. a 23;30-as, ami egyszerűen éretlen, óvodás és bár kérdezhetnénk mit is keres valaki ilyen beállítottsággal egy ilyen fórumon, már a jelenléte és a megnyilvánulásai is válasz adnak rá. A saját kapcsolatát unja és ahelyett, hogy a gyermektelen párjával töltené az időt a házában, amit készpénzért vett, itt keresi azt ami otthon hiányzik az életéből, egyértelműen látszik, hogy magányos. De időközben a saját kutatásom is eredményt hozott, sikerült megértenem mi miért történik velem mostanában. Az alábbi linken mindenki elolvashatja:
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!