Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 30 éve ismerem a feleségem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éve ismerem a feleségem, 22 éve vagyunk házasok, 2 nagykorú lányunk van. Az elmúlt 5 hónapban 20 év kihagyás után újra dolgozik, azóta teljesen kispórolja a szexet. Amikor meg szóba hoztam a 8-10. héten már, akkor még én vagyok a legalja?

Figyelt kérdés
Sokat veszekszünk emiatt, mostanában már elég húsbavágóan. Számomra elvesztette ez az egész történet a varázsát, válni akarok. Erre azt kaptam, hogy így mi lesz az ő befektetett 20 évével. Amikor azt mondtam, hogy ezt előbb kellett volna átgondolni, akkor meg hogy én csak a szexért vagyok vele. Nem így van, de a testiség és az érzelmek kéz a kézben járnak szerintem. 5 hónapja tagadja meg teljesen a testi kapcsolatot.

febr. 16. 13:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
76%

Ne úgy legyen, mint nálunk volt. 20 év után tőlem is megvonta a feleségem a szexet. Még a gyerekek sem voltak nagyok, a lényeg, hogy végül kiprovokálta a válást. Addig nem nyugodott, cseszegetett minden szir-szar miatt, aztán persze szex az nuku.

Válás után egyből fenn volt a társkeresőn, be is pasizott pár hónap alatt.

febr. 16. 17:24
 22/31 anonim ***** válasza:
28%

Azért elég szar lehetsz az ágyban, ha amint van rá lehetősége , megtagadja.

Az is lehet, hogy van valakije, és előbb hagy el ő téged, mert elege lett, csak eddig nem tudott lépni.

Amúgy tényleg olyan nővel akarsz szexelni, akinek nem kellesz, nem akarja?

febr. 16. 20:40
 23/31 anonim ***** válasza:
21. Mert mit kellett volna csináljon? Utánad sírni évekig?😂
febr. 16. 20:41
 24/31 anonim ***** válasza:
30%
18. Aki nem mocsokban akar élni az igen. Mivel más nincs, vagy munka után csinálja a házimunkát, vagy feláldozza a pihenését a szabadnapjain. Én hétköznap szoktam, meg a férjem is, így hétvégén nagyrészt pihenhetünk, csak a bevásárlás és a mosás utáni teregetés marad, meg némi főzés, de az felett sem kell órákig állni.
febr. 16. 20:48
 25/31 anonim válasza:
29%
#24 Ne haragudj, nálunk mosogatógép nincs és az ötfős család után max 12 perc elmosogatni, ha nagyon zsíros volt a fazék. Most soroljam, melyik házimunka nem annyira megterhelő, ha nem hülyén csinálod, főleg, ha nem egy ember csinálja???
febr. 16. 21:15
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Válni fogtok,csak idő kérdése
febr. 17. 07:04
 27/31 anonim ***** válasza:
76%
Ezt mondtam de lepontoztak, amint lett munkája és nem függ tőled máris megtagadja a szexet. Ne fogjuk a korára, szervezetére, ez hirtelen pont most jött mikor lett munkája és már nem te tartod el? Úgy tűnik eddig sem szerette a szexet (vagy csak veled nem), de most hogy nem te tartod el már mer nemet mondani, jobb lett az önbizalma. Egyszerű, eddig se szerette csak a kedvedért csinálta.
febr. 17. 10:03
 28/31 anonim ***** válasza:
55%
Az én feleségem már 21 évesen, megismerkedésünk alatt is megtagadta a szexet. 2001 júniusban ismerkedtünk meg, és csak 2002 augusztusában szexeltünk először. Ennek köze sincs ahhoz, hogy egy férfi milyen az ágyban. Egy egészséges nő ha összejön önszántából egy férfival, ott kellene hogy legyen szexuális vágy. Nála ez nulla volt. Sok nőnek ugyanúgy nulla, de egy ideig el tudják játszani hogy kell nekik a szex. Aztán kifullad az egész.
febr. 17. 14:13
 29/31 anonim ***** válasza:
59%

23.: Kíváncsi lennék, ha neked a legjobb 20 -végig gürizett, családért szabadidőt, pihenést, hobbit beáldozott - év után azt mondja az asszonyka, hogy mostantól kimaradsz a dobásból, mekkora pofával lennél...

Nem az a gond, hogy válás után bepasizik. Az a baj az ilyenekkel, hogy mindig olyankor szállnak ki a játékból, amikor nyerésre állnak. Vajon miért nem akkor unta meg a házasságot, amikor még nem voltak gyerekek, nem volt közös hiteles ház?

Nem baj, neked is hasonló jókat kívánok!

febr. 17. 20:17
 30/31 anonim ***** válasza:
46%

29. Felőlem kívánhatsz hasonlókat, szegény te...csak álom marad:)

Nálunk nincs se hitel, se kölykök- mivel egyikünk sem akar.

Senkinek sem kötelező hitelbe verni magát miközben gyereket csinál olyan házba ami még csak nem is az övé. Ennyit erről.

febr. 17. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!