Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság esetén lehet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság esetén lehet olyan szerződést irni ahol megegyeznek a felek, hogy mindkettejük válás esetén a saját 100%-os tulajdonát megtarthatja?

Figyelt kérdés
Nem készülök házasodni, csak kiváncsi vagyok hogy ez hogy müködik pontosan? Mert annyi olyan sztorit hallottam hogy a nő kisemmizte a csávót stb... nem létezik olyan szerződés, ahol kijelented hogy a nem közösesen megszerzett vagyont nem vagy köteles elfelezni vele/odaadni neki?

2023. júl. 24. 00:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
81%
Közös gyereket nem tudok elképzelni, el kell vinni orvoshoz, 15!ezret otthagy anyuka a gyógyszertárban? Kvázi egyedül neveli a gyerekét. Vagy eleve kér gyerektartást, mint válás után.
2023. júl. 24. 02:12
 22/71 anonim ***** válasza:
64%
Felezünk. Ahogy mindent. Egyik héten én fizetem a bevásárlást, másik héten ő. Nyaralni is könnyű, egyikünk repjegyet fizet, másik szállást... mindent ki lehet hozni nagyjából egyformára.
2023. júl. 24. 02:14
 23/71 anonim ***** válasza:
0%
Na jó, lehet h tetszik a neve és szeretnéd felvenni a nevét. Én is semmi okot nem látok a házasságra. Ne is írd h szeretnétek házasodni szerződéssel meg külön kasszával mert ilyen nincs, vagy csokot akartok.
2023. júl. 24. 02:14
 24/71 anonim ***** válasza:
88%
Ne is képzelj semmilyen gyereket, mert nem lesz.
2023. júl. 24. 02:15
 25/71 anonim ***** válasza:
81%
Én csak feleség akarok lenni. Miért baj, ha ettől még a pénzeink megmaradnak magunknak?
2023. júl. 24. 02:16
 26/71 anonim ***** válasza:
0%
Itt most 2 olyan ember akar egy házassági papírt , akik semmit nem osztanak meg egymással. Akkor mi a búbánatnak????? Unoka húgom most házasodott, vettek is egy házat vidéken. Együtt! Közös a ház…. És jön a gyerek is, az is közös….
2023. júl. 24. 02:18
 27/71 anonim ***** válasza:
0%
Te lakótárs akarsz lenni, nem feleség.
2023. júl. 24. 02:19
 28/71 anonim ***** válasza:
85%
Semmit? Csak a pénzt nem. A házasság csak a pénzről szól?
2023. júl. 24. 02:19
 29/71 anonim ***** válasza:
74%

"Te lakótárs akarsz lenni, nem feleség."

Nem tudtam, hogy a lakótársak szerelmesek egymásba, imádják egymás humorát, szeretnének együtt megöregedni, és sokat szexelni. Azt hittem, a házasság erről szól, nem a mocskos anyagiakról.

2023. júl. 24. 02:21
 30/71 anonim ***** válasza:
0%
Nem rosszindulatból írom , de inkább gondold végig. Eddig is együtt éltetek, minek erről egy papír. A házasság nem erről szól.
2023. júl. 24. 02:21
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!