Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit kezdjek a férjemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a férjemmel?

Figyelt kérdés

1 éve nyugdíjas. Semmit nem csinál, ha meg kell mozdulni morog. Munkájában az utolsó években már a segélyekre hajtott. Igazából nem is a passzivítása zavar hanem, hogy állandóan sopánkodik "nincs pénz", "nincs pénz". Külön kasszán vagyunk, mert a közösre én fáztam rá. Beszélgetni nem nagyon lehet vele, neki nincs témája. Program szervezés: hát ha én finanszírozom, mert neki nincs pénze. Eddig a nemi élet úgy ahogy működött, most már az sem. Említettem neki, kelletlenkedés, időhúzás. El is ment a kedvem.

Majd megoldom magam magamnak. Társaságra neki a családon kívül nincs szüksége, nincsenek barátai, hobbija. Nem depis, aktív éveiben is ha tehette kihasználta a szoc.hálót ,mindig nagyon szeretett otthon lenni. Hogyan tovább? Mit kezdjek vele? Néha azt érzem egy növénnyel élek egy lakásban.

ma 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Mit kezdj vele? Inkább mit kezdj a saját életeddel. Döntsd el, hogy vele vagy nélküle. Megváltoztatni nem tudod, az fix.
ma 11:40
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
Ez borzasztoan hangzik. Ha ebben kellene leelnem az eletem, felakasztanam magam. Szerencse, hogy van valasztasi lehetoseged!
ma 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Hat menj terápiára mert nem normális hogy ennyire nem tudod mit csinálj
ma 14:41
 4/8 A kérdező kommentje:
3/3 Úgy tudom oda 2-en mennek el. Biztos, hogy nem jönne.
ma 15:19
 5/8 anonim válasza:
Próbálj barátkozni másokkal. Nyugdijas klub például lehet hogy segitene neki. Semmit csinálás nem jo.
ma 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Miert van lepontozva a valaszom? Ez szerintetek egy boldog hazassag??
ma 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem fogod tudni semmire rávenni. Vagy maradsz vele és elviseled, vagy szétköltöztök, elváltok.
ma 17:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, akik válnak azért teszik mert a másik viselkedését nem bírják elviselni. Te is csak abban tudsz dönteni, hogy elfogadod-e ezt az életet vagy kezdesz egy másikat. Aki terápiát ajánlott nem párterápiát írt. Oda mennek ketten. Ő rád gondolt, hogy egyáltalán ráláss saját életedre, lehetőségeidre, korlátaidra. Például arra, hogy mindenki csak saját magát tudja megváltoztatni, senki mást.
ma 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!