Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a férjemmel?
1 éve nyugdíjas. Semmit nem csinál, ha meg kell mozdulni morog. Munkájában az utolsó években már a segélyekre hajtott. Igazából nem is a passzivítása zavar hanem, hogy állandóan sopánkodik "nincs pénz", "nincs pénz". Külön kasszán vagyunk, mert a közösre én fáztam rá. Beszélgetni nem nagyon lehet vele, neki nincs témája. Program szervezés: hát ha én finanszírozom, mert neki nincs pénze. Eddig a nemi élet úgy ahogy működött, most már az sem. Említettem neki, kelletlenkedés, időhúzás. El is ment a kedvem.
Majd megoldom magam magamnak. Társaságra neki a családon kívül nincs szüksége, nincsenek barátai, hobbija. Nem depis, aktív éveiben is ha tehette kihasználta a szoc.hálót ,mindig nagyon szeretett otthon lenni. Hogyan tovább? Mit kezdjek vele? Néha azt érzem egy növénnyel élek egy lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!