Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit kezdjek a férjemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a férjemmel?

Figyelt kérdés
11 éve vagyunk eggyütt de 4 éve vagyunk házasok,bolondoltunk egymásért.De valami megváltozott...A kislányunk születése óta elhanyagol,imádja a lányunkat,velem nem is foglalkozik már mint érzelmileg.Mindent megtudunk beszélni,csak az érzéseinket nem tudom vele,egyik fülén be a másikon ki.Szinte már csak egy hónapban egyszer fekszünk le egymással,azt mondja azért mert fáradt,de van olyan hogy napokig meg se csókol,állandóan piszkálódik sose jó amit csinálok,olyanok vagyunk mint a 60 éves házasok,én még fiatalnak érzem magam az e féle élethez, nekem még kell a szeretet a tőrődés a vágy,sose kérdezi meg ha valami bánt.Hiába magyarázom neki talán egy napig ha bírja,sose csalna meg nem olyan fajta világ életében szeretet ,de vajon miért csinálja ezt???
2013. jún. 18. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Lehet, most jött ki az igazi énje. Sok férfi csak akkor mutatja ki a foga fehérjét, amikor ki lettél neki szolgáltatva. Lehet, nálatok a gyerek születésénél jött el ez a pont. És örülj neki, hogy nem durva és nem ver, mert a legtöbb olyan.
2013. jún. 18. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
A komunikációval lehet az egyröl a kettöre jutni,mond meg hogy ez az életeteket jelenti és beszéld meg vele!
2013. jún. 18. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos jól gondolod,már abból,hogy tagadtad gondolom,hogy gondoltál erre is,na kinyögöm végre Nekem ez a szitu megcsalás gyanús.Párom akkor viselkedett így amikor ez volt,persze ez nem szentírás,de amiket leírsz mind jelek erre ja és Én is azt hittem,hogy sose tenné meg.:( Azért nem beszélget Veled,mert bűntudata van és azért van ez az összes többi is vagyis inkább úgy fogalmazok,hogy ezért lehet,de ne így legyen,csak ez magyarázat lenne tényleg mindenre amit leírsz.
2013. jún. 18. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

mióta a kislányod megszületett, te mennyit foglalkozol a férjeddel? Érdeklődsz a problémái iránt? Figyelembe veszed, ha fáradt? A gyerek mennyire hisztis?

Nem mindig a férj a hibás mindenben., Erről is kellene beszélgetnetek.

2013. jún. 18. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Látod kérdező, ez a tipikus "akasztják a hóhért" eset... ugye milyen pocsék érzés, amikor a gyerek megszületésével az ember egyszer csak azt tapasztalja meg, hogy a figyelem perifériájára kerül, és a vele kapcsolatos dolgok "már nem olyan fontosak"? Tudod, hány férfi éli át ugyanezt a gyerek megszületése kapcsán??? Ez most itt egy fordított eset, remélhetőleg a hölgyek kara majd nem veszi elő a kettős mércéjét, és elmondják neked ugyanazt, amit rendszerint az apukákról szoktak ilyenkor...
2013. jún. 18. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:

4: "mióta a kislányod megszületett, te mennyit foglalkozol a férjeddel? Érdeklődsz a problémái iránt? Figyelembe veszed, ha fáradt? "

Azért ez kettőn múlik, egy nőt a terhesség-szülés eléggé kikészít, mellé az éjszakázás, 24 órás felügyelet, házimunka, stb.. És akkor még számon kell kérni, hogy apucit ugrálja körül és találja ki mint egy mentalista hogy mi a tököm baja van???? Egy felnőtt emberrel él együtt, aki figyelembe vehetné, hogy a felesége fáradt, de csak piszkálja, és nem figyel arra, hogy a kapcsolatban a másik is jól érezze magát.

2013. jún. 18. 23:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Én probálkozok vele foglalkozni,de olyan érzésem van mintha le akrna rázni,probálok a kedvébe járni,azért tudom hogy nem csalna meg mert a munka után haza jön nem megy sehova,kertes házunk van,munka után álltalában a kertben bóklászik mindíg talál magának munkát,ritka ha eljár sörözni.Olyan érzésem van mintha már csak megszokásból van velem,de ha hozzá vágom azt mondja nem igaz én probálom meg beszélni vele de hasztalan egyáltalán nem foglalkozik a dologgal :(
2013. jún. 19. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!