Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férjemmel nem védekezünk...

A férjemmel nem védekezünk mert itt lenne az ideje a babának, de a mensim megjött,1 héttel korábban mint kellett volna. Most a napokra várnám, és olyan furcsán görcsölgetek. Terhesség vagy kezdjek aggódni egy esetleges nőgyógyászati probléma miatt?

Figyelt kérdés
Nem tudom hova tenni a dolgot, mert mindig rendszeres volt a havim. Most sem konkrétan az alhasam görcsöl hanem a petefészkek és a méh környékén. Aggódom hogy nem is a kívánt terhesség, hanem valami betegségem van. Előre is köszönöm! Victoria
2008. aug. 12. 00:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,tényleg nem... De az ismerősöm is azt hitte a fájdalmas görcsölős vérzésre,hogy menses és vétélés volt! Bocs!
2008. aug. 12. 07:53
 2/3 anonim ***** válasza:

ha korábban fogamzásgátlót szedtél, akkor lehet, hogy csak áll vissza a régi rend. lehet az is, hogy a megtermékenyülés sikerült, de a beágyazódás nem, így vetélésnek is nevezhetjük, ahogy az előttem szóló mondta., de lehet, hogy csak korábban volt peteérésed az előző hónapban, így a mensid is előbb jött.

szerintem várd meg a mensid aktuális napját, mert a görcsölgetés lehet mensis jel és babás jel egyaránt. ha nem jön meg csinálj egy tesztet.

2008. aug. 12. 09:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A vetéléssel valóban a frászt hoztátok rám, de nekem is eszembejutott. Fogamzásgátlót évek óta nem szedek, kúppal védekeztünk amíg nem volt aktuális a baba-projeckt. Ma már nem görcsölök és semmi jele a vérzésnek, pedig 10-12 között szokott megjönni. Ezért volt furcsa ez a korai menstruáció. Szóval még van remény? :(
2008. aug. 12. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!