Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság esetén lehet olyan szerződést irni ahol megegyeznek a felek, hogy mindkettejük válás esetén a saját 100%-os tulajdonát megtarthatja?
Figyelt kérdés
Nem készülök házasodni, csak kiváncsi vagyok hogy ez hogy müködik pontosan? Mert annyi olyan sztorit hallottam hogy a nő kisemmizte a csávót stb... nem létezik olyan szerződés, ahol kijelented hogy a nem közösesen megszerzett vagyont nem vagy köteles elfelezni vele/odaadni neki?2023. júl. 24. 00:35
31/71 anonim válasza:
De akkor miről szól? A pénzről? Te pénzért házasodtál?
Nekem az is elég indok, hogy beengedjenek hozzá a kórházba.
32/71 anonim válasza:
A házasság nem csak a pénzről szól? Akkor minek irkálsz ilyeneket hogy mindent külön számolgattok. Pont hogy neked a pénzről szól az egész pont azt félted a másiktól.
33/71 anonim válasza:
Tudod ki venne el téged így meg veled megöregedni. A temetésemet sem fizetnéd ki, megmondanád hogy bocsika de mi különpénzen voltunk, erre nem adok.
34/71 anonim válasza:
Nem féltem, mindketten jól keresünk, nem szorulunk egymás pénzére. Pont a mi házasságunk nem szólna a pénzről. Nincs adok-kapok, nincs kiszámlázott mosogatás, miért lenne? Te pénzért csinálod?
35/71 anonim válasza:
"A temetésemet sem fizetnéd ki, megmondanád hogy bocsika de mi különpénzen voltunk, erre nem adok."
Ezt megint csak te költötted hozzá. Valami baj van otthon, hogy ennyire harapsz?
36/71 anonim válasza:
Házasság=vagyonközösség.
Olvass utána és majd megérted hogy miért gondolom hogy nektek ez nem kell. Mivel nem akartok közösködni. 💁♂️
37/71 anonim válasza:
Tehát akkor minden házasság alapja a pénz, és az emberek a pénz miatt házasodnak. Vagyis azok, akik kevesebbet keresnek, azért házasodnak, hogy csurranjon-cseppenjen valami a másiktól.
38/71 anonim válasza:
Más sem akar közös vagyont. Ott nincs házasság. Ne erőltess olyat ami nem megy.
40/71 A kérdező kommentje:
Huhh hirtelen jött egy pár válasz. Egyébként úgy látom sokaknak, vagy nagyon betalált, vagy nem tudom, de itt ilyesmiről szó nincs. Szimplán, ami az én vagyonom amit a vele való megismerkedés előtt megszereztem, azt ha ő pl megcsalna, vagy csak szimplán rámunna nem akarom, hogy megigényelje, hogy mégpedig az ő vigye magával. Nem 1-2 ember lett hajléktalan egy kisemmiző házasság után, és hiába a nagy szerelem, ha egy probléma után utcára kerülsz, és még pl a gyereket is elveszik tőled. Persze én se sajnálnám, amig együtt vagyunk, és szeretjük egymást miután ez megszünt részéről, vagy részemről mindenki menjen a maga útján, a közöst felezzük, a sajátot meg viszi mindenki tovább szerintem ebbe semmi extrém dolog nincs, szimplán a szerelem nem szabad hogy elvakitsa a józan gondolkodást ennyi:) de akkor ezekszerint létezik ilyen.
2023. júl. 24. 02:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!