Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság esetén lehet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság esetén lehet olyan szerződést irni ahol megegyeznek a felek, hogy mindkettejük válás esetén a saját 100%-os tulajdonát megtarthatja?

Figyelt kérdés
Nem készülök házasodni, csak kiváncsi vagyok hogy ez hogy müködik pontosan? Mert annyi olyan sztorit hallottam hogy a nő kisemmizte a csávót stb... nem létezik olyan szerződés, ahol kijelented hogy a nem közösesen megszerzett vagyont nem vagy köteles elfelezni vele/odaadni neki?

2023. júl. 24. 00:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
81%

De akkor miről szól? A pénzről? Te pénzért házasodtál?

Nekem az is elég indok, hogy beengedjenek hozzá a kórházba.

2023. júl. 24. 02:22
 32/71 anonim ***** válasza:
9%
A házasság nem csak a pénzről szól? Akkor minek irkálsz ilyeneket hogy mindent külön számolgattok. Pont hogy neked a pénzről szól az egész pont azt félted a másiktól.
2023. júl. 24. 02:24
 33/71 anonim ***** válasza:
56%
Tudod ki venne el téged így meg veled megöregedni. A temetésemet sem fizetnéd ki, megmondanád hogy bocsika de mi különpénzen voltunk, erre nem adok.
2023. júl. 24. 02:25
 34/71 anonim ***** válasza:
64%
Nem féltem, mindketten jól keresünk, nem szorulunk egymás pénzére. Pont a mi házasságunk nem szólna a pénzről. Nincs adok-kapok, nincs kiszámlázott mosogatás, miért lenne? Te pénzért csinálod?
2023. júl. 24. 02:27
 35/71 anonim ***** válasza:
85%

"A temetésemet sem fizetnéd ki, megmondanád hogy bocsika de mi különpénzen voltunk, erre nem adok."

Ezt megint csak te költötted hozzá. Valami baj van otthon, hogy ennyire harapsz?

2023. júl. 24. 02:28
 36/71 anonim ***** válasza:
6%

Házasság=vagyonközösség.

Olvass utána és majd megérted hogy miért gondolom hogy nektek ez nem kell. Mivel nem akartok közösködni. 💁‍♂️

2023. júl. 24. 02:31
 37/71 anonim ***** válasza:
64%
Tehát akkor minden házasság alapja a pénz, és az emberek a pénz miatt házasodnak. Vagyis azok, akik kevesebbet keresnek, azért házasodnak, hogy csurranjon-cseppenjen valami a másiktól.
2023. júl. 24. 02:32
 38/71 anonim ***** válasza:
34%
Más sem akar közös vagyont. Ott nincs házasság. Ne erőltess olyat ami nem megy.
2023. júl. 24. 02:32
 39/71 anonim ***** válasza:
29%
Csak gyereket ne……
2023. júl. 24. 02:33
 40/71 A kérdező kommentje:
Huhh hirtelen jött egy pár válasz. Egyébként úgy látom sokaknak, vagy nagyon betalált, vagy nem tudom, de itt ilyesmiről szó nincs. Szimplán, ami az én vagyonom amit a vele való megismerkedés előtt megszereztem, azt ha ő pl megcsalna, vagy csak szimplán rámunna nem akarom, hogy megigényelje, hogy mégpedig az ő vigye magával. Nem 1-2 ember lett hajléktalan egy kisemmiző házasság után, és hiába a nagy szerelem, ha egy probléma után utcára kerülsz, és még pl a gyereket is elveszik tőled. Persze én se sajnálnám, amig együtt vagyunk, és szeretjük egymást miután ez megszünt részéről, vagy részemről mindenki menjen a maga útján, a közöst felezzük, a sajátot meg viszi mindenki tovább szerintem ebbe semmi extrém dolog nincs, szimplán a szerelem nem szabad hogy elvakitsa a józan gondolkodást ennyi:) de akkor ezekszerint létezik ilyen.
2023. júl. 24. 02:33
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!