Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami mentális dolog vagy én vagyok "bolond"??
Figyelt kérdés
Férjemmel rengeteget vitatkozunk, illetve veszekedésbe megy át a dolog, mert bármit meg szeretnék vele beszélni mindenen felkapja a vizet azonnal. Pl milyen színű legyen valami amit veszünk és hasonló apróságok. Szerinte én bolond vagyok, és leégetem őt a boltban amikor rákérdezek van e másmilyen ...neki minden jó amit adnak. Ez apróságnak tűnik, de amikor nyugodt hangnemben bármit meg szeretnék vele beszélni ő csinálja azt mint akinek valami pszichés problémája van elkezd kiabálni szidni stb és órákig nem szól hozzám. Azt mondja nem akarja megbeszélni mert nem érti miért nem mindegy nekem. Jelzem én sosem kiabálok nem vagyok az a típus. 15 éve élünk együtt, de csak mostanában van ez.ma 15:28
1/13 anonim válasza:
Elege van belőled, legszívesebben elhagyna.
2/13 anonim válasza:
Bemutatnám a férjemnek, hasonló karakter...
4/13 A kérdező kommentje:
De miért van belőlem elege? Miért nem mondja akkor azt sem meg? Elengedném ha muszáj, erőszakkal nincs értelme itt tartani
ma 15:51
5/13 anonim válasza:
De hát elmondja neked, hogy nem bír mindig mostanában. A szádba kell rágni? Megaláz. Téged ez nem zavar? Ki kell neki mondani, hogy vége, miért nem te mondod ki amikor megaláz?
6/13 anonim válasza:
Ha 15 év alatt ez nem volt gond csak mostanában akkor igen az a baja hogy elege van belőled. Mint ahogy írták ha te nem fogod kimondani hogy vége akkor viseld csak tovább még évekig a megaláztatását.
7/13 A kérdező kommentje:
Elég szomorú vagyok akkor ha elege van belőlem és nem mondja meg :( Azt gondoltam megmondaná .A viták után amik nincsenek lezárva megbeszélve..akkor meg jó vagyok neki erre-arra
ma 16:14
8/13 anonim válasza:
Nem lehet, hogy van valakije? Vagy csak valami plátói? Akkor szoktak így viselkedni hirtelen.
9/13 anonim válasza:
Megelozott a 8, én is arra gondolok, hogy más jön be neki.
10/13 anonim válasza:
Hagyd el, senkitől, soha ne viseld el a bántalmazást. (Amit leírtál az az.) Megérdemled, hogy emberként tekintsenek rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!