Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, hogy ne legyen vita, veszekedés a férjemmel?
Hogyan lehet segíteni ilyen problémákon?
A kommunikációról azt írtad, hogy van, de a tévképzetei rabja, így sosem fog hinni neked. Ha benne akarsz/kell maradni a kapcsolatban, akkor válaszút elé állítod: vagy orvoshoz megy, vagy el, mégpedig örökre. De tudd, hogy ennek kockázatai lesznek: ha nagyon "mélyen" van, akkor neked támadhat dühében/féltékenységében.
A legjobb megoldás: te mész el. Mégpedig ügyvédhez, majd a cuccaiddal családtaghoz/baráthoz/másik lakásba, albérletbe (gyereket is "pakold be", már ha van). És a férjed véletlen se tudja, merre vagy.
Volt anno egy ilyen pasim. Igaz, ott gyorsabb lefolyású volt a dolog, mert fél évnél mondtam, hogy vége van. Akkor visszakönyörögte magát és esküdözött, hogy megváltozik. Én akkor még naiv kislány voltam, első kapcsolat stb.
4 hónapig bírta, mire megint visszállt minden a "normális" kerékvágásba.
Akkor elhagytam (gazdagabb is lettem egy monoklival) és utána még hónapokig zaklatott, követett, fenyegetett, könyörgött, zsarolt.
Ma már így 35 évesen a fogát kiverném, de akkor még ugye totál tapasztalatlan és hülye kislány voltam.
Nem tudom mennyi idős vagy, de egy ilyennel össze sem házasodtam volna. Vagy ha igen, akkor most tuti válnék.
Neked ez komolyan kérdés?
Amúgy a válást úgy intézd, hogy legyen melletted valaki, aki megvéd, mert az ilyen féltékeny brmok simán megölhetnek, ha úgy gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!